Worldhotel+Bel+Air+nu+The+Hague+Marriott%3A+21+vergaderzalen%2C+306+vernieuwde+kamers
Nieuws

Worldhotel Bel Air nu The Hague Marriott: 21 vergaderzalen, 306 vernieuwde kamers

EVENEMENTENLOCATIE HOTEL - Na een periode van intensieve verbouwing is de rebranding van het voormalig Worldhotel Bel Air naar The Hague Marriott een feit. Afgelopen week werden de eerste gasten persoonlijk welkom geheten door de General Manager.

In september 2015 is begonnen met een grote investering om alle faciliteiten van het hotel te upgraden. Het verbouwde hotel moest voldoen aan alle eisen van de huidige en toekomstige gast en de laatste Marriott standaarden. Op dit moment zijn alle publieke ruimtes en een groot deel van de kamer volledige gerenoveerd. De renovatie van de laatste kamers worden eind maart 2016 afgerond. Vanaf dan beschikt het hotel over 306 kamers & suites, een Executive Lounge, fitness, 21 vergaderzalen, restaurant, private dining faciliteiten en de Great Room lobby & bar.

'Niet alleen de look & feel van het product heeft een waanzinnige upgrade gekregen, er is ook veel aandacht besteed aan de kwaliteit van service voor onze gasten', benadrukt de nieuwe General Manager Vincent Pahlplatz. 'Zo heeft het volledige Wifi netwerk een upgrade gekregen, bieden wij extra faciliteiten zoals de Executive Lounge op de bovenste etage van het hotel met zeezicht en een Retail shop op de begane grond voor de gast die nog snel iets nodig heeft. Daarnaast is er veel tijd gespendeerd aan het trainen van onze teams om ervoor te zorgen dat we de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen garanderen aan onze gasten. Dit samen met alle nieuwe faciliteiten moet ervoor zorgen dat al onze gasten kunnen genieten van een zorgeloos verblijf in The Hague Marriott.  De unieke combinatie van state-of-the-art faciliteiten en een sterk internationaal hotelmerk zorgt ervoor dat de stad Den Haag weer een onderscheidend hotel rijker is.'

Vanaf vandaag kunnen gasten niet alleen genieten van de splinternieuwe kamers, maar ook van alle voordelen die Marriott hen biedt, zoals; deelname aan het loyaliteitsprogramma, ontspannen in de Executive Lounge op de 9e etage met een waanzinnig uitzicht op de stad en de zee.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.