World Forum The Hague: locatie niet meer ons enige product

17-07-2020 - EVENEMENTENLOCATIE CONGRESGEBOUW - EventBranche.nl schreef eerder al over een splitsing in de branche: het deel van de eventbranche dat mee kan in de veranderende vraag en het online geweld en het deel dat simpelweg geen product of dienst heeft voor online en/of rendabel kan zijn bij 1,5 meter afstand. World Forum The Hague, een locatie, bewijst dat ook een gebouw deels mee kan...

World Forum The Hague is back in business en opent de deuren voor het grote publiek. De eventlocatie is opnieuw ingericht en voldoet aan alle RIVM richtlijnen. Op een veilige en verantwoorde manier staan zij klaar om 500 mensen in congres en 700 mensen in theater te ontvangen. Om organisaties nog meer mogelijkheden te bieden introduceren zij ook een nieuw product ‘Online Participatie’.

World Forum The Hague heeft de afgelopen periode hard gewerkt het gebouw op 1,50 meter afstand in te richten. De gezondheid en veiligheid van de bezoekers staat voorop en om dat altijd te kunnen waarborgen is World Forum The Hague volop in ontwikkeling. Zij zijn klaar om organisaties en bezoekers weer te ontvangen, met vertrouwde service en aangescherpte veiligheidsinstructies zoals iedereen van het World Forum The Hague gewend is.

Bekijk hier de tour door het World Forum The Hague – ‘World Forum The Hague – Back in Business’

Bringing People Together Again

Als venue verbinden zij continu mensen; dit kan echter alleen als dit veilig gebeurd. World Forum The Hague heeft een document gemaakt wat de uitgebreide inspanningen op het gebied van gezondheid en veiligheid schetst: Bringing People Together Again.

Met de wereldwijde uitbraak van COVID-19 zijn gezondheids- veiligheidsmaatregelen om de verspreiding van de ziekte onder controle te houden een noodzaak geworden voor onze industrie. Als ‘connector’ nemen zij daarin hun verantwoordelijkheid, elkaar ontmoeten kan alleen volgens protocol en met de inachtneming van diverse veiligheidsmaatregelen.

Bekijk hier het document Bringing People Together Again

Online Participatie

De mogelijkheden zijn eindeloos met het nieuwe product ‘Online Participatie’. Een interactief platform dat is ontwikkeld als toevoeging op het ontmoeten in real life.

Het aantal online deelnemers kent geen limiet. Deelnemers gaan naar een speciale online omgeving en kunnen direct contact opnemen met andere bezoekers. Ze kunnen verschillende zalen bekijken, meetings inplannen, netwerken, en interactief lezingen bijwonen. Het is zelfs mogelijk om on stage te komen met een vraag of opmerking. Online Participatie creëert dezelfde beleving, online en on-site.  


Op de vraag wat Online Participatie uniek maakt zegt Kirsten Vosmer (Commercial Director): “In een wereld waar zoveel verandert moeten wij mee bewegen. Online Participatie is een hele mooie toevoeging op onze locatie, wij kunnen nu ongelimiteerd congresseren. Zo kan men ook in deze tijd op een veilige manier wereldwijde bijeenkomsten organiseren”.

World Forum The Hague is Back in Business and ready to Host the World!

Bekijk hier de online experience.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Van Overbeek Sanitair

  Leverancier van mobiele sanitaire oplossingen.
 2. Het Koninklijk Concertgebouw

  Het Koninklijk Concertgebouw is centraal geleden aan het Museumplein in Amsterdam en biedt een prachtige ambiance...
 3. Evolution Dome Benelux

  AiRAUN INFLATABLES is de toonaangevende leverancier van opblaasbare structuren voor uw Bedrijfs Event,...
 4. Tio University of Applied Sciences

  Wil jij ook evenementen organiseren? Word een talent in het organiseren van evenementen met de hbo-opleiding Hotel-...
 5. Flint Theater Evenementen en Congressen

  Flint is de ideale locatie voor een succesvol evenement in theatrale stijl. Groot of klein, met meerdere zalen of...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners