World Forum The Hague begroet 20 miljoenste bezoeker in jubileumjaar

23-01-2019 - EVENEMENTENLOCATIE - Een prachtige mijlpaal voor één van de bekendste evenementenlocaties van Nederland: World Forum The Hague begroette onlangs haar 20 miljoenste bezoeker. En dat in een feestjaar want in 2019 bestaat World Forum The Hague 50 jaar, wat gevierd wordt met twee evenementen. Op 14 maart 2019 organiseert World Forum een inspiratie- en kennisevenement voor de zakelijke markt, R.evolution of events.

Op zaterdag 19 januari 2019 heeft World Forum The Hague de 20 miljoenste bezoeker van de congreslocatie verwelkomd. Na afloop van de show ‘Nights on Broadway – A Tribute to the Bee Gees’ werd Herre Roelevink uit Pijnacker (57) ten overstaan van een uitverkochte zaal in het zonnetje gezet door Wethouder Richard de Mos en General Manager Michiel Middendorf.

Economisch belang congreslocatie
World Forum The Hague huisvest jaarlijks diverse grote, internationale congressen. Daarnaast is het, met de grootste theaterzaal van Nederland, ook een locatie voor culturele voorstellingen. “Met de congressen en evenementen die er plaatsvinden, levert World Forum een belangrijke bijdrage aan de economie van de stad Den Haag. Al deze miljoenen bezoekers zijn goed voor de Haagse werkgelegenheid. Deze bedrijvigheid is goed voor onze hotels, winkels, restaurants, taxi’s en lokale toeleveranciers”, aldus Richard de Mos, Wethouder Economie, Sport en Buitenruimte van Den Haag.

Een jaar lang theater
Naast een mooi aandenken aan dit bijzondere moment, werd Herre Roelevink onder andere verrast met een jaar lang twee plekken bij elke voorstelling in World Forum Theater. Michiel Middendorf, General Manager World Forum: “Wij zijn ontzettend trots dat wij in ons bijna 50 jarig bestaan al 20 miljoen bezoekers in ons gebouw hebben mogen ontvangen. Wij proberen elke bezoeker een bijzondere en gastvrije ervaring te geven en zien daardoor dat veel theaterbezoekers en congresorganisatoren graag bij ons terugkeren.“

Vijftig jaar congresgebouw
In 2019 bestaat World Forum The Hague 50 jaar, wat gevierd wordt met twee evenementen. Op 14 maart 2019 organiseert World Forum een inspiratie- en kennisevenement voor de zakelijke markt, R.evolution of events. Op 16 maart 2019 staat World Forum in het teken van Festival TIJD, een speciaal evenement voor de inwoners van Den Haag en iedereen met een band met dit iconische gebouw. 

Kijk voor meer informatie over de evenementen in het kader van het 50-jarig bestaan op: www.vijftigjaarworldforum.nl en www.revolutionofevents.nl 


 

Kom naar r.evolution of events
 

World Forum The Hague organiseert op 14.03.2019 (14.00-17.00 uur) een kennis- en inspiratie event waar honderden creatives, organisatoren, eventgoeroes en organisaties samenkomen om de (r)evolutie van evenementen te beleven. We vieren deze dag 50 jaar aan evenementen en kijken naar hoe onze industrie er nu en in de toekomst uitziet.


Direct na de ontvangst maakt u een 'experience' mee, daarna starten de powertalks in de grote zaal. Diverse sprekers gecombineerd met een show vol live entertainment nemen je mee op een reis door verleden, heden en toekomst. De thema's event design, marketing, trends en inspiratie staan tijdens de powertalks in de grote zaal centraal. Hierna kunt u netwerken en connecten met sprekers en mede revolutionairs in de Speakers HUB en experience zone. Na deze middag gaan we de toekomst tegemoet met nieuwe tools en inspiratie en kunnen we trots terugkijken op wat de afgelopen 50 jaar is bereikt met mede r.evolutionairs. 

Neem een +1 mee die hier echt niet mag ontbreken en registreer je hier.


 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
Kijk de Gouden Giraffe Award Show terug

Livestream van EventProducent.nl

 

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Walibi Holland

  Wil je een bloedstollende dag beleven met je team, geen saaie vergaderingen meer? Je zakenrelaties entertainen óf je...
 2. Van Nelle Fabriek

  Bereikbaar, centraal gelegen, direct aan de snelweg, parkeergelegenheid op eigen terrein, van 16 tot en met 7000...
 3. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws. To...
 4. RAI Amsterdam. De ideale plek voor uw evenement

  Een evenement, vergadering of congres bij RAI Amsterdam is nog leuker met een bezoek aan de stad Amsterdam. Amsterdam...
 5. Olympisch Stadion Amsterdam

  Het Olympisch Stadion in Amsterdam is hét icoon van de Nederlandse Olympische sport en daarmee de juiste plek voor...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners