World+Forum+en+MPI+focussen+samen+op+de+toekomst
Nieuws

World Forum en MPI focussen samen op de toekomst

EVENEMENTENLOCATIE / DEN HAAG - Het World Forum Den Haag en MPI Nederland slaan dit jaar wederom de handen in een voor de Next Generation Conference op donderdag 16 juni 2011. Vorig jaar werd het educatieve Next Generation programma voor de eerste maal door beide partijen georganiseerd.

Het Next Generation programma neemt dit jaar een meer educatieve rol op zich dan de vorige editie. Zo zal er voor elke participant aan het einde van de dag een certificaat ter bewijs van deelname klaar liggen. Dat de organisatie dit jaar graag meer studenten ziet komen laat het blijken door twee stageplaatsen beschikbaar te stellen. Middels een YouTube pitch kan er een stageplaats bij zowel World Forum Den Haag als bij MPI Nederland verdiend worden.

Het overkoepelende thema van het programma zal dit jaar ‘MEETINGS²’ zijn. Een interactief thema dat gedurende de hele dag terug te vinden zal zijn in en rondom de seminars. De hoofdonderwerpen die gedurende de dag voorbij zullen komen zijn marktkennis, event branding en personal branding. Om het thema extra kracht bij te zetten kan er tijdens het programma een Apple iPad gewonnen worden.

World Forum Next Generation Conference zal op donderdag 16 juni plaatsvinden in het World Forum Den Haag.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.