Wordt+nu+abonnee%2C+ga+naar+onze+brancheborrels+en+ontvang+een+Fatboy
Nieuws

Wordt nu abonnee, ga naar onze brancheborrels en ontvang een Fatboy

Als abonnee van EventBranche bent u altijd op de hoogte van nieuwsachtergronden, noviteiten en waardevolle need to know informatie op het gebied van Events & MICE. Daarnaast krijgt u 6x een voorinschrijving voor onze EventBranche Borrels. Neem nu een abonnement en ontvang ter gelegenheid van ons 1-jarig bestaan een Fatboy Knapsack.

Eventbranche Magazine gaat dieper in op de onderwerpen en vragen die bij u als eventprofessional leven en biedt ruimte voor ronde tafel gesprekken, discussies, columns en exclusieve interviews. Speciaal voor ons 1-jarig bestaan hebben we voor zowel abonnees als adverteerders enkele speciale aanbiedingen:

Voor abonnees:
>>
nog geen abonnee? neem dan nu een abonnement en ontvang een Fatboy Knapsack
>> profiteer als abonnee van aanbiedingen van eventcollega's

Voor adverteerders:
>>
bekijk al onze (nieuwe) communicatie- en marketingproposities
>> profiteer van de speciale jubileumactie

Hoofdredacteur Sjoerd Weikamp legt uit waarom een abonnement op EventBranche Magazine absolute noodzaak is voor iedere eventprofessional:

Brancheborrel
Als abonnee van Eventbranche Magazine bent u altijd verzekerd van een voorinschrijving voor onze brancheborrels. Ook bij de brancheborrels georganiseerd op zeer exclusieve locaties heeft u bij een tijdige voorinschrijving altijd voorrang op niet abonnees. Voor de abonnees van Eventbranche Magazine hebben wij ook exclusieve kortingen bedongen op diverse diensten en producten.

Met een abonnement op Eventbranche Magazine maakt u deel uit van een platform dat ons als Event proffesionals met elkaar verbind en zorgt u er op deze manier voor dat dit wij dit voor u kunnen blijven doen. Eventbranche Magazine wordt gesteund door organisaties en brancheverenigingen als de HSMAI, IDEEA, CLC Vecta, SITE, European ROI Institute, Platform Museale ontvangsten en Evenementen, Genootschap voor Eventmanagers, EuBEA, Master in Event Management en hopelijk ook door U.

Voor slechts € 129 ,- (ex BTW) per jaar ontvangt u 6 keer per jaar het Eventbranche Magazine en 2x per jaar het Trendmagazine Events & MICE .Neem nu een abonnement en ontvang een exclusieve merkbril of een Original Fatboy Knapsack!! 
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.