Wordt+dit+de+nieuwe+decoratie+hit%3F+Pure+Nordic+by+Van+der+Maarel+Eventstyling
Persberichten

Wordt dit de nieuwe decoratie hit? Pure Nordic by Van der Maarel Eventstyling

EVENEMENTENDECORATIE - Het is een feit: de introductie van het NIEUWE stylingconcept Pure Nordic by Van der Maarel Eventstyling. Vanaf nu te bestellen voor al uw sfeervolle evenementen.

' Voor sommigen is het memory lane, voor anderen super eigentijds: Pure Nordic is hoe dan ook vertrouwd en eigenzinnig tegelijk! Dat zit ‘m in de eerlijke, pure en warme componenten, die zo bijeengebracht zijn dat je onmiddellijk een uitgesproken, goede sfeer creëert, aldus het team van Van der Maarel Eventstyling.

'Natuurlijke kleuren, eerlijke stoffen, strak design en puur bloem en groen doen hun werk om dit stylingconcept een ontspannen en frisse touch te geven. Ruig riet en stoer sisal gaan samen met naturel leer en zacht wol. De frisse tinten in meubilair en accessoires krijgt tegenwicht van grillig groen en subtiel bloem. De moderne belijning van het meubilair wordt verzacht door het materiaal waar het van gemaakt is: fijn textiel, aaibaar hout en puur leer. Je voelt je meteen thuis in deze aangename stijl, die karakter uitstraalt: Wees welkom in deze Scandinavian ambiance!' 

Benieuwd? Vraag de brochure aan via +31 (0)15 213 8318

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.