WOP.nl organiseert groot evenement voor Lutèce

28-09-2010 - Organisatiebureau WOP.nl organiseerde onlangs een groot open dag evenement voor producent van champignonconserven, Lutèce. Het Limburgse bedrijf vierde haar 100-jarig bestaan met 3000 relaties.

'Bij Lutèce zijn hygiëne en een constante kwaliteit bepalend voor het doen en laten van de onderneming. Talloze kwaliteitserkenningen zijn hier het bewijs van. Het was dan ook logisch dat zij voor de organisatie van hun eeuwfeest uitkwamen bij hét evenementenbureau dat deze kernwaarden in haar gehele organisatie heeft geïntegreerd: WOP.nl', kijkt het evenementenbureau uit Etten-Leur terug naar de opdracht.

Meer dan 3.000 vrienden, familieleden, buren, maar ook klanten en leveranciers van Lutèce werden uitgenodigd om het 100-jarig bestaan van het bedrijf te ‘beleven’. Er waren tal van activiteiten en optredens en het bier uit buurdorp Arcen. 'De Open Dag liet zien dat de medewerkers van Lutèce terecht trots zijn op hun organisatie', aldus WOP.nl dat 1 oktober precies 10 jaar bestaat.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Amplify Eventmarketing

  Welkom bij Amplify EventMarketing
 2. Stage Entertainment Theaterarrangementen

  Live entertainment is puur en staat voor passie, emotie en creativiteit. Deze waarden zetten wij ook in als...
 3. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws. To...
 4. Obsession Evenementen & Communicatie

  Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!
 5. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  SCIB is de overkoepelende organisatie die Zwitserland promoot als bestemming voor meetings, incentives, congressen en...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners