WOP.nl en Sportief Holland onder een vlag verder

24-03-2010 - Sportief Holland en WOP.nl hadden al een uitgebreide samenwerking. Opereerden zelfs vanuit een kantoor, maar vanaf deze week is de samensmelting volledig. De bedrijven gaan samen verder onder de naam WOP.nl.

Sportief Holland maakte in 30 jaar naam in de evenementenbranche als kwalitatieve aanbieder van actieve evenementen. WOP.nl is gespecialiseerd in zakelijke events. Beide bedrijven opereerden al vijf jaar vanuit hetzelfde Brabantse kantoor, maar hebben nu dus besloten om alleen de naam WOP.nl te gebruiken.

'WOP.nl, evenementenbureau voor zakelijke, feestelijke en actieve evenementen', zoals het bureau uit Etten-Leur zichzelf na de samensmelting in de markt zet. Arjan Harms van WOP.nl reageert in alle drukte even voor EventBranche.nl.

Zover ik me kan herinneren was na het samengaan van WOP.nl en Sportief Holland de voornaamste reden om beide namen te blijven gebruiken, de naamsbekendheid van Sportief Holland in de branche. Hebben jullie de naamsbekendheid nu voor lief genomen?Harms: 'Nee, we zijn er echter wel van overtuigd dat na 5 jaar de branche weet dat we 1 bedrijf zijn. Wij hebben de beschikking over een geweldige database die wij continu informeren over het wel en wee van ons bedrijf. Zolang je prospects en klanten kunt informeren is er niets aan de hand. Het wordt pas ingewikkeld als zij het zelf zouden moeten ontdekken.'

Heeft de ‘naamsverandering’ nog andere gevolgen?
'Nee, behalve dat de oranje-zwarte huisstijl van Sportief Holland vervangen wordt door blauw-witte Wop-uitingen, denk bijvoorbeeld aan kleding instructeurs, wagenpark etc.'

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Marketing Generation

  Wij zijn specialist in live communicatie en weten met onze concepten en events mensen te raken en waardevolle...
 2. Tio University of Applied Sciences

  Wil jij ook evenementen organiseren? Word een talent in het organiseren van evenementen met de hbo-opleiding Hotel-...
 3. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  Zwitserland is een uitstekende bestemming voor meetings, incentives, congressen of evenementen.
 4. Bureau voor Evenementen

  Bureau voor evenementen is een nononsense evenementenbureau die haar tijd vooruit is. Het goede van traditionele...
 5. Effectivents

  Effectivents verzorgt een verkorte opleiding eventmanagement en diverse trainingen en cursussen in eventmanagement...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners