WOP%2Enl+en+Sportief+Holland+onder+een+vlag+verder
Nieuws

WOP.nl en Sportief Holland onder een vlag verder

Sportief Holland en WOP.nl hadden al een uitgebreide samenwerking. Opereerden zelfs vanuit een kantoor, maar vanaf deze week is de samensmelting volledig. De bedrijven gaan samen verder onder de naam WOP.nl.

Sportief Holland maakte in 30 jaar naam in de evenementenbranche als kwalitatieve aanbieder van actieve evenementen. WOP.nl is gespecialiseerd in zakelijke events. Beide bedrijven opereerden al vijf jaar vanuit hetzelfde Brabantse kantoor, maar hebben nu dus besloten om alleen de naam WOP.nl te gebruiken.

'WOP.nl, evenementenbureau voor zakelijke, feestelijke en actieve evenementen', zoals het bureau uit Etten-Leur zichzelf na de samensmelting in de markt zet. Arjan Harms van WOP.nl reageert in alle drukte even voor EventBranche.nl.

Zover ik me kan herinneren was na het samengaan van WOP.nl en Sportief Holland de voornaamste reden om beide namen te blijven gebruiken, de naamsbekendheid van Sportief Holland in de branche. Hebben jullie de naamsbekendheid nu voor lief genomen?Harms: 'Nee, we zijn er echter wel van overtuigd dat na 5 jaar de branche weet dat we 1 bedrijf zijn. Wij hebben de beschikking over een geweldige database die wij continu informeren over het wel en wee van ons bedrijf. Zolang je prospects en klanten kunt informeren is er niets aan de hand. Het wordt pas ingewikkeld als zij het zelf zouden moeten ontdekken.'

Heeft de ‘naamsverandering’ nog andere gevolgen?
'Nee, behalve dat de oranje-zwarte huisstijl van Sportief Holland vervangen wordt door blauw-witte Wop-uitingen, denk bijvoorbeeld aan kleding instructeurs, wagenpark etc.'

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.