Wolterinck+lanceert+Spark+thuiswerkboom%3A+een+boom+vol+waardering
Persberichten

Wolterinck lanceert Spark thuiswerkboom: een boom vol waardering

De afgelopen maanden hebben veel van ons het roer omgegooid en werd thuiswerken het nieuwe normaal. In deze tijd valt het niet mee om in contact te blijven met werknemers, klanten en relaties. Veel werknemers hebben zich de afgelopen tijd in bochten moeten wringen om flexibel te blijven en missen op hun nieuwe (thuis)werkplek het persoonlijke contact met het bedrijf en/of opdrachtgever.

Met de decembermaand in aantocht is nu een mooi moment aangebroken om iets terug te doen voor de mensen om ons heen. Verras werknemers, klanten en relaties met een prachtige Spark thuiswerkboom; zodat zij deze kerst een warm (t)huis creëren.

Laat waardering blijken en draag hen deze kerst een warm hart toe. Samen staan we sterker en slaan we ons door deze periode van isolatie heen. De kerstdagen staan in het teken van geven; en wat is er nu mooier dan iets terug te geven vanuit jouw bedrijf of organisatie aan de mensen die zich zo hard hebben ingezet voor de zaak? Nu we deze kerst niet met zijn alle samen kunnen zijn, helpt Spark om jouw werknemers, klanten en relaties te verrassen met een warme kerstgedachte in vorm van een prachtige thuiswerkboom. Met een persoonlijk bericht op een bijpassend kaartje laat jij aan jouw omgeving weten dat jij aan hen denkt. 

Zeg het met Spark, een boom vol waardering:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.