Wolterinck+Event+Decoration+fleurt+event+op+met+2500+roze+rozen
Nieuws

Wolterinck Event Decoration fleurt event op met 2500 roze rozen

Wolterinck Event Decoration verraste hoofdrolspeelster Chantal Janzen bij de première van de nieuwe Nederlandse musical Petticoat met 2500 roze rozen.

Wolterinck Event Decoration was zondag 3 oktober verantwoordelijk voor de aankleding van de première van de nieuwe Nederlandse musical Petticoat. Deze voorstelling die door Joop van den Ende Theaterproducties speciaal gemaakt is voor musicalactrice Chantal Janzen, werd door de enthousiaste decorateurs Anne van Voorden en Martin van Hemert aangekleed met maar liefst 2500 roze rozen in de première boeketten, de favoriete bloem van de actrice.

Martin van Hemert: 'We zoeken als decoratiebedrijf altijd naar die speciale invalshoek. Deze voorstelling is speciaal gemaakt voor Chantal Janzen, dus hebben we haar verrast on stage met haar favoriete bloem, de roze roos. De kleur roze doet anders vermoeden, maar de roos is een krachtige bloem, één die je voorzichtig aan moet pakken. Deze bloem past bij Chantal, bij haar rol en ook bij het karakter van de voorstelling. Petticoat gaat over een meisje dat vanuit een dorp naar de grote stad gaat om daar een zelfstandig bestaan op te bouwen, door wil breken als artiest. Het meisje dat Chantal op toneel neerzet is in het begin heel verlegen, een onbeschreven blad, maar ze weet wat ze wil en ze bloeit op naarmate de voorstelling vordert.'

'Met de 2500 roze rozen voor Chantal Janzen en de rest van de cast en crew van de musical
Petticoat is dat ook dit keer weer gelukt', aldus Wendy Prein, producer voor Joop van den Ende Theaterproducties.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.