WinterWonderLand+dit+jaar+in+Archeon+en+Slagharen
Nieuws

WinterWonderLand dit jaar in Archeon en Slagharen

Editie zeven van WinterWonderLand vindt deze winter plaats op het prachtige Landgoed van Archeon in Alphen aan de Rijn. Ook in Slagharen strijkt het succesvolle concept neer.

IJskoud® creëert in Archeon meerdere multifunctionele winterdorpen die zich uitstekend lenen voor Bedrijfsfeesten, Kerstborrels, Sinterklaasfeesten en Zakelijke Meetings. Dit jaar is ook Slagharen de evenementenlocatie om een winters evenement te organiseren.

'Lekker feesten in een Oostenrijks bergdorp met een groot authentiek feestklooster en een oergezellige Italiaanse Herberg. In een omgeving met besneeuwde bomen, winterse decors, ijsberen, knotwilgen, grote vuren en magische verlichting. Binnen lekker eten & feesten in de verschillende feest & belevingsruimtes als de Nachtclub, de Bierstube en de Karaoke Hutte. Buiten een straat met besneeuwde chalets vol winterse gezelligheid. Zoals de ludieke winterspelen, verschillende interactieve ambachten, muziek, theater en spannende verhalen over ontdekkingsreizigers van de Noord- en de Zuidpool.
Van november 2010 tot maart 2011. Van 20 tot 5.000 personen', zet Erik Bakker het concept in de markt.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.