Winston Gerschtanowitz in Raad van Commissarissen Jaarbeurs

04-07-2018 - EVENEMENTENLOCATIE BEURSGEBOUW - Rachelle van der Linden en Winston Gerschtanowitz zijn per 3 juli toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Jaarbeurs. Per diezelfde datum treedt Carina Hamaker, na twee termijnen van vier jaar, uit de Raad.

Rachelle van der Linden (45) is een creatieve innovatie strateeg en ondernemer. Zij is onder andere co-founder van Knab (bank van Aegon) en stond aan de wieg van o.a. EnergieDirect (Essent), Vers247 en Foodreporter (Bidfood). Daarnaast heeft ze NLZiet, de 'Netflix' van de Nederlandse zendergroepen RTL, SBS en NPO gelanceerd.

Winston Gerschtanowitz (41) is oprichter van DFFRNT Media, pionier in het digitale media landschap. Hij was van 2006 tot 2016 commercieel directeur van Talpa. Bij het grote publiek is Winston Gerschtanowitz bekend als presentator van verschillende TV-programma's.

De Raad van Commissarissen is per 3 juli als volgt samengesteld:

 • Evert Greup (voorzitter) 
 • Pamela Bouwmeester (vice-voorzitter)
 • William Bontes
 • Ingrid Faber
 • Winston Gerschtanowitz
 • Rachelle van der Linden

 

Over Jaarbeurs
Bij Jaarbeurs gebeurt dag in dag uit ontzettend veel. Congressen, vergaderingen, publieks- of vakbeurzen en evenementen. Jaarbeurs is letterlijk hét podium, zowel op zakelijk gebied als op consumentenvlak. Jaarlijks vinden er duizenden (live) bijeenkomsten plaats, met ruim 2,5 miljoen bezoekers. Veel van de activiteiten vinden plaats in Nederland, maar ook internationaal is Jaarbeurs succesvol. Vanuit eigen kantoren in Shanghai en Bangkok is Jaarbeurs actief in negen landen. Jaarbeurs heeft de ambitie de venue als ultieme ontmoetingsplek bij de Europese top te laten behoren. Duurzaamheid, leefbaarheid en populariteit worden daarbij als kernwaarden gehanteerd.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Wunderland Kalkar

  Waar ooit een kerncentrale op het net zou worden aangesloten, vindt u vandaag de dag Wunderland Kalkar. Een unieke,...
 2. Amsterdam RAI

  Amsterdam aan je voeten
 3. Dolfinarium

  Jouw evenement in het Dolfinarium
 4. Innovatiekracht

  Groen, industrieel en inspirerend. Rotterdams nieuwste congreslocatie...
 5. KAMERYCK

  Deze bijzondere locatie ligt prachtig tussen de weilanden en heeft een mooi...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners