Winnaars+aan+het+woord+in+Gouden+Giraffe+TV
Nieuws

Winnaars aan het woord in Gouden Giraffe TV

Wat stonden ze te stralen op 3 april, de winnaars van de Gouden Giraffe Event Awards. Deze week stonden ze opnieuw in de spotlights. In de AVEX studio in Breukelen werd de eerste uitzending opgenomen van Gouden Giraffe TV. Hier gaven de winnaars (bureaus en opdrachtgevers) nog meer achtergrond over de winnende case en wat de Gouden Giraffe teweeg heeft gebracht. En dat leverde leerzame lessen op.

Host van de online-tv-uitzending is Sjoerd Weikamp. Hij neemt de kijkers in de AVEX-studio mee in de geschiedenis van live communicatie en experience marketing. Hij begint bij de overlevering hoe te jagen door de holbewoners tot aan de uitreiking van de Gouden Giraffe Event Awards in april in de TheaterHangaar in Katwijk. In de uitzending maken ook de grondleggers van het vak Janine Dechesne, Frank Wentink en Arjan van Dijk hun opwachting, evenals communicatie-goeroe Joe Pine.

Aan tafel gaan vertegenwoordigers van toonaagevende bureaus dieper in op de kracht van de winnende case. Onder meer Ad de Haan (Live Legends), Hans Klaver (Obsession), Mariëlle Snethlage (iqagency_) en Nieske Castelein en Maarten Overbeek (beide D&B Eventmarketing) geven een interessant inkijkje in de keuken.

Opdrachtgevers als Probo (Jordy de Jong en Femke Dijkstra) en Unicef (Daniëlle de Jong) belichten hun kant van de zaak en vertellen meer over de impact die het winnen van een Gouden Giraffe heeft.

Gouden Giraffe-jury

Namens de jury zitten Arnold Koning van Rijkswaterstaat en Mirre van Tilburg (CapGemini) aan tafel. Zij hebben de afgelopen jaren een duidelijke ontwikkeling gezien, waar ze dieper op ingaan. Verrassend en leerzaam is het interview met regisseur Rene Pouwelse. Hij werd uit de regiekamer gehaald voor een ondervraging door Sjoerd Weikamp. De vakman met een indrukwekkend trackrecord benadrukt het belang van een draaiboek, een checklist en repeteren. Alain Schepers van EventBranche.nl zet het publiek aan het denken met een prikkelende column over de gouden toekomst van communicatie in zijn meest pure vorm.

De beelden van de Gouden Giraffe TV Show zijn binnenkort te zien via deze website. Niks missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of word lid!

Foto: Max ter Burg - AVEX

 

 

 

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.