Win een famtrip naar Riga via Verschoor Events op Event17

14-03-2017 - EVENEMENTENBUREAU REISORGANISATIE EVENEMENTENVERVOER - Verschoor Events zal deelnemen aan Event17 op 12 & 13 april in de Jaarbeurs te Utrecht. Dè beurs voor event-, marketing- en communicatie managers. In samenwerking met AirBaltic en ViaHansa heeft Verschoor Events tijdens deze beurs een ludieke actie bedacht. U maakt kans om uitgeloot te worden voor de famtrip naar Riga.

Fotocredits: Verschoor Reizen

Verschoor Events is sinds 2013 een aparte merknaam geworden van de touroperator Verschoor Reizen. Het deskundig team van Verschoor Reizen creëert unieke belevingen voor dit zustermerk. Verschoor Reizen is een allround touroperator met als het personenvervoer als basis. Verschoor Reizen kent een gedegen geschiedenis van ruim 90 jaar. Door de specialistische kennis in personenvervoer kent Verschoor Events de klappen van de zweep. Hoe vaak lopen programma’s stuk omdat het vervoer tijdens uw event niet goed is geregeld? Daar heeft u bij Verschoor Events geen omkijken meer naar. Verschoor Events ontwikkeld incentive reizen, evenementen, meetings en congressen vanuit het personen vervoer. De haalbaarheid en de logica op het gebied van het logistieke proces vormen de basis ten aanzien van de unieke belevenissen die zij voor u verzorgd.

Verschoor Events ondervangt hiermee één van de grootste hoofdbrekers tijdens uw evenementen. Daarnaast startte het zustermerk in 2013 met ca. 4 opdrachtgevers en is het inmiddels uitgegroeid tot één van de meest deskundige event organisers in Nederland met maar liefst 25 opdrachtgevers en 35 meest uiteenlopende opdrachten op jaarbasis.

Onlangs sloot het moederbedrijf Verschoor Reizen zich aan bij het nieuwe garantiefonds SGR-zakelijk. Anders dan het standaard SGR zorgt dit nieuwe garantiefonds voor een productdekking. Dit is interessant voor de zakelijke opdrachtgever en biedt zekerheid en betrouwbaarheid naar haar opdrachtgevers. In een tijd van veel ZZP-ers (lees: zolderbedrijven) dient Verschoor Reizen zich te onderscheiden, dit doet ze door onder andere garanties af te geven. Garanties die er toe doen, daarom kiezen zij voor betrouwbaarheid en zekerheid.

Tijdens Event17 bent u van harte welkom om bij Verschoor Events langs te komen op de stand. Ons team informeert u graag over de uitgebreide mogelijkheden van strategie sessie, tot communicatie plannen, tot de daadwerkelijke uitvoering. Wij zijn er voor uw unieke belevenissen!

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
  1. VervoersProjecten Nederland

    VPN zorgt ervoor dat uw evenement, bijvoorbeeld een grootschalig bedrijfsuitje of (inter)nationaal congres, een begin...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners