Wim Honders maakt verrassende transfer van Hulskamp naar Bourgonje

09-09-2010 - Wim Honders, voor de evenementenbranche een van de gezichten van audiovisueel bedrijf Hulskamp, maakt een overstap naar Bourgonje.

Wim Honders is per 1 september bij Bourgonje begonnen als Customer Relation Manager. De invulling van die functie en de positie van Bourgonje is de reden voor Honders voor de overstap van Hulskamp. 'Hulskamp staat als audiovisueel bedrijf als een huis en is heel strak georganiseerd. Bij Bourgonje is heel strategisch gekozen voor het veroveren van nieuwe markten en juist daar ligt mijn kracht. Als Customer Relation Manager heb ik bij Bourgonje tevens de taak om de grote accounts aan ons te binden. Daar ligt een prachtige uitdaging die mij volledig past', aldus Honders, die bij Bourgonje weer wordt verenigd met eveneens oud-Hulskamper Frank van Hunnik.

'Wim heeft in diverse functies in de evenementenbranche zijn sporen verdiend en is voor vele binnen de branche een bekend gezicht. Wim zette zijn eerste stappen in de evenementen branche aan bureau zijde en maakte 5 jaar geleden de sprong naar de techniek. Bourgonje heeft zich een aantal jaar geleden de verbreding van haar activiteiten en de verbreding van het aantal marktgebieden tot doel gesteld. Met de komst van Wim heeft Bourgonje zich verzekerd van de verdere continuïteit voor de successen die Bourgonje al over de afgelopen jaren met deze verbreding geboekt heeft', aldus Frank van Hunnik.

Arwin Rijstenbil
Het commerciële team is naast de komst van Wim Honders, nog een waardevolle collega rijker geworden. Arwin Rijstenbil is, na een vruchtbare afstudeerperiode van 6 maanden en het afronden van zijn HBO opleiding vrijetijdsmanagement, in vaste dienst gekomen. Arwin heeft, naast zijn studie, als freelancer jarenlange ervaring in de technische uitvoering opgedaan. Bourgonje zet, met deze ideale combinatie van praktische technische kennis en theoretische kennis, een verrijking in de dienstverlening naar haar relaties neer.

3 Reacties

gefeliciteerd wim
oud collega @ 10-09-2010 20:43 uur
Het ene fantatstische bedrijf verruilen voor de andere! Op beiden kun je jaloers zijn, maar veel succes en groeten daar aan Kils, Fred en Frank!

groeten ,
Rene de Boer
Rene de Boer @ 14-09-2010 15:36 uur
Bedankt voor je support. Veel succes in je nieuwe uitdaging.
Harry de Winter Master In Event Management @ 14-09-2010 16:21 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Bijman Audiovisueel

  Bijman Audiovisueel verzorgt licht- beeld- en geluidstechniek voor corporate events. Met grote zorg en aandacht...
 2. Faber audiovisuals

  Faber Audiovisuals is een toonaangevende Europese leverancier van LED-scherm verhuur en AV producties. Het bedrijf...
 3. René Pouwelse Advies Regie Productie

  Advies, regie en productie op het gebied van evenementen en audiovisuele ondersteuning
 4. PRG

  Production Resource Group (PRG) is de toonaangevende internationale leverancier voor evenementen.
 5. VR Event Rent

  Virtual Reality ervaringen bij jouw op locatie!

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners