Wil jij een gamechanger zijn in events?

23-01-2020 - Game on! Op maandag 16 maart 2020 is het jaarlijkse Effect Ivent er weer; dé personal development dag voor eventmanagers.

Je positioneren als event-expert en leren verrassende, creatieve eventconcepten samen te stellen? Weten (en uiteraard zelf ervaren) waarom gamification een 'must' is voor elk event? Kom dan kennis opdoen van 'goeroes' binnen events en sparren met collega organisatoren.

Programma
Het Effect Ivent 2020 biedt een gevarieerd plenair programma met onder meer een TED Talk; 'The Trust Game', over het effect van gamification in events. Een Denktanksessie en tools om de verbinding met en tussen gasten te stimuleren. Maar ook 'food for the soul'; je ervaart ook hoe je met food de mood kunt beïnvloeden. Je hebt bovendien de keuze uit vijf interactieve parallelsessies, die verdieping geven op een aantal boeiende, actuele onderwerpen.

Locatie
Voor deze 6e editie van het Effect Ivent hebben wij de "playground" geselecteerd van de speelse locatie De Utrechtse Stadsvrijheid (DUS) in Utrecht.

Meer informatie & aanmelden
Bekijk op www.effectivent.nl alles over het programma, sprekers, kosten en de mogelijkheid tot aanmelden.

Dit inspiratie-, kennis- en netwerkevent mag je niet missen!

DUS! … Come and Play!

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners