Wicked Grounds opent nieuw Conference Center in Amsterdam

18-06-2019 - NIEUWE EVENEMENTENLOCATIE - Amsterdam heeft er er een nieuw conferentiecentrum bij. Na de uitbreiding van de eerste etage, telt de grootste locatie van Wicked Grounds nu ruim 1300m2. Er zijn 5 verschillende zalen, 5 verschillende vergaderruimtes en een tropische binnentuin. EventBranche.nl nam een kijkje binnen Wicked Grounds.

Het nieuwe conferentiecentrum is geschikt voor zakelijke events tot 500 personen en biedt ook de mogelijkheid tot vele break-out opties. The Conference Center is gelegen aan de A10 in Amsterdam en daarmee goed bereikbaar van zowel binnen als buiten de stad.

 


The Warehouse


The Apartment

Bij binnenkomst word je in de ruime lobby ontvangen door een vriendelijk lachende jongedame. Op de begane grond bevinden zich de ontvangstruimte The Lounge en de grote zaal The Warehouse. Op de eerste verdieping van The Conference Center zijn de nieuwe ruime break-out ruimtes The Suite, The Apartment en The Space, alsmede een vijftal vergaderruimtes te vinden. Zoals we van Wicked Grounds gewend zijn, voelt elke ruimte huiselijk en warm. Er is over elk detail nagedacht.


The Suite

Space

Naast de opening van het conferentiecentrum, is Guillem Frances aangesteld als head chef. Chef Guillem verdiende zijn sporen bij onder andere het Pulitzer en zet zich samen met het keuken team in voor duurzame, lokale en vegetarische catering. De catering is plant-based met unieke smaken. Een bewuste keuze waarmee Wicked Grounds een positieve impact op al haar gasten en de wereld nastreeft.


Vegetarische catering

Benieuwd naar de locatie in actie? Bekijk deze compilatie-video van hun eigen event, Wicked Thoughts, waarvan de nieuwste editie gepland staat op 18 juli:

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Neptunus

  Neptunus is de onbetwiste expert als het gaat om tenten of tijdelijke accommodaties voor uw evenement
 2. Spoorwegmuseum

  Het Spoorwegmuseum neemt u graag mee op reis!
 3. Dolfinarium

  Jouw evenement in het Dolfinarium
 4. Strandzuid

  Het concept onderscheidt zich van de andere stadsstranden door de perfecte mix van business en leisure.
 5. De Werkspoorkathedraal

  Industriële evenementenlocatie van maar liefst ± 5.500m2

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners