Wicked Grounds opent nieuw Conference Center in Amsterdam

18-06-2019 - NIEUWE EVENEMENTENLOCATIE - Amsterdam heeft er er een nieuw conferentiecentrum bij. Na de uitbreiding van de eerste etage, telt de grootste locatie van Wicked Grounds nu ruim 1300m2. Er zijn 5 verschillende zalen, 5 verschillende vergaderruimtes en een tropische binnentuin. EventBranche.nl nam een kijkje binnen Wicked Grounds.

Het nieuwe conferentiecentrum is geschikt voor zakelijke events tot 500 personen en biedt ook de mogelijkheid tot vele break-out opties. The Conference Center is gelegen aan de A10 in Amsterdam en daarmee goed bereikbaar van zowel binnen als buiten de stad.

 


The Warehouse


The Apartment

Bij binnenkomst word je in de ruime lobby ontvangen door een vriendelijk lachende jongedame. Op de begane grond bevinden zich de ontvangstruimte The Lounge en de grote zaal The Warehouse. Op de eerste verdieping van The Conference Center zijn de nieuwe ruime break-out ruimtes The Suite, The Apartment en The Space, alsmede een vijftal vergaderruimtes te vinden. Zoals we van Wicked Grounds gewend zijn, voelt elke ruimte huiselijk en warm. Er is over elk detail nagedacht.


The Suite

Space

Naast de opening van het conferentiecentrum, is Guillem Frances aangesteld als head chef. Chef Guillem verdiende zijn sporen bij onder andere het Pulitzer en zet zich samen met het keuken team in voor duurzame, lokale en vegetarische catering. De catering is plant-based met unieke smaken. Een bewuste keuze waarmee Wicked Grounds een positieve impact op al haar gasten en de wereld nastreeft.


Vegetarische catering

Benieuwd naar de locatie in actie? Bekijk deze compilatie-video van hun eigen event, Wicked Thoughts, waarvan de nieuwste editie gepland staat op 18 juli:

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Jaarbeurs MeetUp

  Welkom bij hét vergadercentrum van de toekomst.
 2. Stadsschouwburg &Philharmonie Haarlem

  De Philharmonie is een prachtig 19e-eeuws concertgebouw, waarin de klassieke grandeur met hoge plafonds en...
 3. Landal GreenParks

  Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. Hier kunt u terecht voor al uw zakelijke...
 4. Van Nelle Fabriek

  Bereikbaar, centraal gelegen, direct aan de snelweg, parkeergelegenheid op eigen terrein, van 16 tot en met 7000...
 5. Constant in Beweging

  Constant in Beweging is uw partner bij (zakelijke) evenementen. Wist u dat er veel meer evenementen mogelijk zijn op...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners