Webservice Twoppy maakt na 8 jaar plaats voor Appendee

08-02-2019 - Na exact 8 jaar is er een einde gekomen aan de webservice Twoppy. Het in 2011 gelanceerde platform was haar tijd ver vooruit met de gemakkelijkste manier om een app voor je evenement te maken. Een web-app welliswaar maar dat heeft duizenden organisatoren er niet van weerhouden om de dienst te gebruiken. Het vernieuwd platform wordt voortgezet als Appendee.

Helemaal als een verrassing komt het bericht niet. Afgelopen jaar merkten we al dat twoppy naast de reguliere web-app ook een ‘echte’ app had ontwikkeld voor zowel de iTunes appstore als Google play. Wat ons betreft een verstandige keuze aangezien de nieuwe app veel gebruiksvriendelijker is geworden en meer interactie biedt voor de deelnemers. Daarnaast kan je in vergelijking tot de web-app ook push notificaties versturen.

We spraken met de founders van twoppy die toch met een klein traantje het merk twoppy achter zich laten. “Soms moet je afstand nemen van iets wat je heel dierbaar is om verder te komen”, aldus Jasper van Blerk, één van de oprichters. “Waar twoppy zich breed richtte op alle typen van evenementen, hebben we ons afgelopen jaren steeds meer toegespitst op de zakelijke markt en met de focus gelegd op congressen en zakelijke groepsreizen. Het merk twoppy sloot hier gewoon niet meer goed op aan”. Als we vragen waar de naam Appendee vandaar komt wordt het ons al gauw helder. Het is een samenvoeging van het Engelse woord voor deelnemers ‘Attendees’ en ‘app’.
 


Wat kunnen we allemaal nog verwachten?
De oprichters laten weten dat ze een samenwerking aangegaan zijn met Easydus, een event management platform en registratiesoftware. Onder het mom ‘schoenmaker houd je bij de leest’ hebben beide partijen ervoor gekozen om samen te werken. Een keuze die ervoor zorgt dat beide partijen zich kunnen blijven focussen op eigen expertise. Daarbij hebben ze een koppeling gemaakt tussen de software die het voor zowel organisatoren als deelnemers gemakkelijker maakt.
 

Last but not least
Alsof alles nog niet genoeg vernieuwing is laat medeoprichter Derrick stomp weten nog een verrassing te hebben. “Met trots kan ik jullie vertellen dat we met de lancering van Appendee ook event websites kunnen genereren vanuit onze software. Een centraal beheersysteem van waaruit zowel de app als de website wordt gevuld. Zo hoef je eventuele wijzigingen maar op één plaats aan te passen”. Er zijn standaard templates beschikbaar maar Appendee laat weten dat wanneer er specieke wensen zijn alles mogelijk is.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
  1. Azavista

    Azavista verhelpt de ergernissen van zakelijke evenementprofessionals door te zorgen voor een efficiëntere...
  2. Sendsteps

    Hoe betrek ik mijn publiek tijdens mijn bijeenkomst? Wat kan ik doen om mijn eigen presentatie te verlevendigen?
  3. EventOplanner

    EventOPlanner is een uitgebreid platform waarmee snel en betaalbaar event-apps en locatie-apps in elkaar worden...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners