Webinar Eerste Hulp Bij (event) inschrijven Gouden Giraffe Event Awards

06-02-2020 - EVENEMENTEN AWARDS - Een gratis webinar met gouden tips, uitleg en inzicht voor iedere eventprof en opdrachtgever die ook eer en roem wil voor hun beste eventmarketing en live communicatie. Maarten Schram (IDEA), Maarten Hogenhuis (XSAGA) en Sjoerd Weikamp(Gouden Giraffe) geven alle ins en outs voor het meedoen aan een evenementenaward.

Het webinar Eerste Hulp Bij Awards legt de geheimen van een award winning evenement bloot. Sjoerd Weikamp (EventBranche.nl/Gouden Giraffe), Maarten Hogenhuis (Xsaga) en Maarten Schram (IDEA) onthullen de geheimen van een award winning case en geven antwoord op de vraag wat een nominatie - en mogelijk zelfs een award - je kan brengen. Ze gaan in op de hardnekkige kritiek rondom awards en de vele bezwaren die op tafel komen bij het overwegen van deelname (en hoe deze om te buigen naar kansen). Kortom, fijne checklists, mooie lijstjes en lekker compact gebracht in 30 tot 40 minuten.


LET OP: dit webinar werd mogelijk gemaakt door We Are Live. en is inmiddels online terug te zien, maar werd al in 2018 opgenomen, dus een enkel zinnetje is gedateerd, maar de inhoudelijke info blijft overeind, behalve de data: early bird inschrijving t/m 15 februari. Deadline 20 maart. Learn from the Best én awardshow: 6 april 2020 in de Theaterhangaar en Hangaar2.

Inschrijven? Klik hieronder:

1 Reacties

Wat een eer om deze prijs te winnen. Wij (van Yourwebinar) zien het aantal mooie, inspirerende en goede webinars sterk groeien. Echter zijn er nog genoeg ontwikkelingen over... Leuk om over te lezen
Yourwebinar @ 06-11-2018 12:45 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Bureau voor Evenementen

  Bureau voor evenementen is een nononsense evenementenbureau die haar tijd vooruit is. Het goede van traditionele...
 2. Unlimited Productions

  International full service production company. Technical- & creative concepts, high-end designs and quality event...
 3. Effectivents

  Effectivents verzorgt een verkorte opleiding eventmanagement en diverse trainingen en cursussen in eventmanagement...
 4. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  Zwitserland is een uitstekende bestemming voor meetings, incentives, congressen of evenementen.
 5. Omnivents, Avontuurlijk Evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners