Webinar: Coronacrisis in de evenementensector (Update: 500+ deelnemers)

23-03-2020 - WEBINAR CORONA CRISIS - De evenementensector wordt hard geraakt door de coronacrisis. Er is veel contact onderling en ons mediaplatform probeert te duiden en te berichten daar waar mogelijk. In dit webinar staan twee vragen centraal: hoe ga je om met de crisis en wat verwacht je van de komende maanden? 23 maart om 17.00 uur waren er al ruim 500 deelnemers aangemeld.

Die vragen staan centraal in dit live webinar, waarin je ontdekt dat je er niet alleen voor staat en wat anderen in de branche nu doen. Met in de studio IDEA-voorzitter Pieter Bas Boertje, hij deelt zijn tips en inzichten: hoe reageren verschillende organisaties op de coronacrisis? EventBranche.nl is mediapartner en roept iedereen op deel te nemen:

- Presentator Erik Peekel van Aaaaha! Bureau voor Live Communicatie leidt de interactieve polls en de discussie met de kijkers: je ziet direct wat andere deelnemers verwachten van de komende maanden en hoe zij de periode september – december 2020 inschatten.

- In een minidocumentaire vertelt Robin van der Schuyt van Van der Linde Catering + Evenementen wat zij doen om straks sterker uit dit dal te komen.

Je kunt zonder kosten deelnemen aan dit webinar. Om mee te doen hoef je geen app te installeren, het webinar werkt in de webbrowser op je pc, laptop, tablet of telefoon. 

Dinsdag 24 maart 10.00 uur - Deelname GRATIS

Mocht je dinsdag niet live kunnen deelnemen: als je je aanmeldt, ontvang je de terugkijklink!

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners