Wat zijn de 3 grootste uitdagingen voor de eventindustrie?

28-01-2019 - EVENEMENTENONDERZOEK - Vaak publiceren wij over trends, ontwikkelingen en kansen, maar wat zijn eigenlijk onze grootste uitdagingen? Die vraag stelde LiveCom Alliance, de samenwerking van diverse brancheorganisatie in Europese landen. Het antwoord? Talent vinden en vasthouden, up to date blijven van technische ontwikkelingen en antwoord krijgen op de waarom-vraag.

LiveCom Alliance legde met de input uit de diverse Europese landen drie belangrijke uitdagingen voor de industrie bloot:

1) DE OORLOG OM TALENT
Hoe behoud je als eventbedrijf talent en hoe kom je in contact met nieuw talent? De uitdaging zit dus ook in het up to date houden van het netwerk en verbonden te blijven met de next generation en ze de best denkbare opleiding bieden voordat ze de eventbranche betreden. 

2) UP TO DATE QUA TECHNISCHE INNOVATIES
Hoe blijf je als eventprof up to date qua technische innovaties? En hoe blijf je comfortabel en verbonden met de trends en innovaties die zich in een rap tempo opvolgen? 

3) DE WAAROM-VRAAG
Het vinden van het antwoord op de waarom-vraag. Of je nou een organisatie, een merk, een bureau of zelfs een consument bent, deze vraag zou de absolute drijfveer moeten zijn. Dit is hoe je authentiek wordt.

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners