Wat+staat+de+eventbranche+te+wachten+na+Corona%3A+hoe+we+in+3+fases+de+rug+weer+rechten
Nieuws

Wat staat de eventbranche te wachten na Corona: hoe we in 3 fases de rug weer rechten

Er komt een dag dat de wereld het Corona-virus onder controle heeft. Wanneer, hoe en ook waar is nog onduidelijk, maar één ding lijkt zeker: het zal gefaseerd gaan, dingen zullen stap voor stap veranderen en de wereld van live communicatie en experience marketing zal nooit meer hetzelfde zijn. Of toch wel? 'Terug' naar de nieuwe eventwereld? Een onderbouwde ontdekking van onze toekomst in het nieuwste online magazine: NEW LIVE.

De impact van COVID-19, het Corona-virus, is er één die ongekend groot is. Zeker voor onze branche van live contact. De roep om positieve toekomst-kansen en perspectieven is misschien voor nu helemaal niet rechtvaardig, maar we kunnen ons wel klaar maken voor 'als we straks weer mogen'.  Als koeien die weer voor het eerst de wei in dansen...

'De oerdrift om elkaar te willen ontmoeten zal onze branche straks ook weer laten bloeien'

NEW LIVE?

Gaan we de event-agenda nog voller knallen? Raken we budgetten en events kwijt? Gaan we terug naar hoe het was? Gebeurt dit in fases en wat zal de blijvende impact van Corona zijn op onze branche? Hoe verhoudt de impact van deze pandemie zich tot andere grote gebeurtenissen van de afgelopen jaren? Kortom genoeg vragen om aan de hand van feiten en het verleden eens te kijken naar de toekomst voor ons vak na Corona. 

De redactie van EventBranche.nl heeft daarbij gebruik gemaakt van de vele, vele jaren ervaring en expertise, onze crisismonitor, het grote branchebrede onderzoek en ook van de kennis en inzichten van collega eventmedia door heel Europa. Lees daarom het online magazine: NEW LIVE?

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.