Waarom IKEA, de retail, de horeca en overal waar de deur weer opengaat eventprofessionals nodig heeft

30-04-2020 - EVENEMENTEN EN CORONA - Ik zag ergens een prachtig voorbeeld van hoe je elkaar kunt helpen: de lokale eventlocatie bood het lokale restaurant de ruimte aan om het restaurant in de locatie te plaatsen waardoor er opeens een 1,5 meter concept mogelijk was. Maar los van dat...ik denk dat onze branche zich nu naar voren moet schreeuwen: wij zijn namelijk de branche die ontmoetingen en bezoekersstromen kunnen regisseren als geen ander!

'De EventBranche is de branche die regisseur is van live contact, van ontmoetingen. Dus om een economische perspectief te bieden, de deuren langzaam te openen, namens onze branche, maar ook de horeca, de retail, musea en andere culturele instellingen en zelfs de natuur...geef ons de ruimte om binnen de richtlijnen ontmoetingen te regisseren en de maatschappij weer leven in te blazen...'

Inmiddels zien we de rijen voor IKEA, de bouwmarkten, maar ook in de bossen en natuurgebieden proberen we elkaar te ontwijken. En hoe gaan we dat doen in binnensteden, in de horeca, of als straks het complete leven weer langzaam op gang komt. Stel je nou eens voor dat er een branche is die hier de regie in kan voeren? Een branche die van ouderwetse 'crowd control', bezoekersregie en nieuwe tools en apps een prima gastvrije professie heeft gemaakt? WIJ! Onderstaande video werd alleen op LinkedIn al 12.500 keer bekeken. Geen eigengeilerij om het hier te delen, niet preken voor eigen parachoie, maar echt een oproep om onze kennis in te zetten om gecontroleerd en slim te kunnen ontmoeten:

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners