Waar+vind+ik+alles+over+de+aanbestedingen+en+tenders+van+de+overheid%3F
Nieuws

Waar vind ik alles over de aanbestedingen en tenders van de overheid?

OVERHEIDSAANBESTEDING - Als redactie is het mooi om te zien dat er af en toe een mail binnenkomt vanuit de branche. Net afgestuurde student die in de opstart zit van zijn eigen bureau gaat zich specialiseren in evenementen en live momenten voor de overheid. Hij vroeg zich af: waar vind ik de aanbestedingen en tenders van de overheid.

Als het gaat om aanbestedingen is de overheid enorm transparant, gelet op de vele voorlichtingscontent die te vinden is. Er is een aantal plekken op het internet waar je als evenementenbedrijf de juiste inhoud eenvoudig vindt.

Als het gaat om 'spelregels', voorwaarden en hoe samen te werken met de overheid is dit de beste startpagina:

Aanbestedingen van de Rijksoverheid
De Rijksoverheid wil zoveel mogelijk transparantie naar leveranciers bij het aanbesteden van overheidsopdrachten. Dit moet zichtbaar zijn in alle stappen in het aanbestedingsproces. Van de oriëntatie op opdrachten tot de uiteindelijke facturatie voor de geleverde goederen of diensten. 

Lees meer: Aanbestedingen van het Rijk



Rijksaanbestedingskalender

De Rijksaanbestedingskalender bevat gegevens over Rijksaanbestedingen van Categoriemanagers die in de planning staan. Met de Rijksaanbestedingskalender weten bedrijven, per Categorie, welke Rijksaanbestedingen naar verwachting in de eerstkomende periode in de markt worden gezet. Dat geeft bedrijven tijd om zich hierop voor te bereiden. Het overzicht wordt elke 3 maanden ververst (maart, juni, september, december).

Download: De Rijksaanbestedingenkalender van september



TenderNed is hét online marktplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid

U vindt hier alle opdrachten van de overheid op één plek. TenderNed scheelt u veel tijd bij het inschrijven: u hoeft uw bedrijfsgegevens maar één keer in te voeren en u kunt ze steeds opnieuw gebruiken.

Binnen Alle Aankondigingen kun je eenvoudig zoeken naar bijvoorbeeld 'evenementen', dat levert nu twee tenders op:

Tenten gemeentelijke evenementen

Europese opdracht

gemeente Sittard-Geleen

 

Marktconsultatie - Evenementendiensten

Europese opdracht

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.