Waar blijven de cases? De voorbeelden? Op weg naar een lege showroom...???

25-05-2018 - EVENTBRANCHE - Eventmarketing, live communicatie, experiental marketing, activaties, live, hoe we ook worden genoemd, één ding is kraakhelder: de live revolutie is in volle gang. Samen met digitaal/online horen wij bij de twee budgetten die blijven groeien. Maar, ondertussen staat de showroom leeg. Waar blijven namelijk de cases, de voorbeelden, de prachtige en effectieve evenementen?

Daarom is dit ook geen artikel maar een keiharde oproep. 'Beste branchegenoten, opdrachtgevers, bureaus, locaties, etc. laten we nou niet vergeten om uw impactvolle cases/evenementen op ons brede podium te zetten. Mail de redactie met de evenementen die u georganiseerd heeft. Leg keuzes bloot, vertel hoe het de doelstellingen haalde of overtrof, leg de impact bloot en laat zien! EventBranche.nl heeft naast inhoud, content, inspiratie ook zeker een promotool voor de hele branche, dus kom maar door met de events die u organiseerde. Wij zien op veel 'eigen' websites mooie voorbeelden staan, maar die vorm van contentmarketing behoeft ook een breder platform dan uw eigen site. Dus nogmaals, een oproep: blijf ons voeden met voorbeeld evenementen, waarbij u ons meeneemt in de keuzes, de doelstelling en de impact. Video en foto's erbij en zo maken we iedereen warm voor het effect van ons vak!' roepen Maartje Springer, Lisanne Wolterink en Sjoerd Weikamp van de EventBranche.nl-redactie in koor.

Aanleveren kan op twee manieren:

1. Mail uw case met foto's en video-link naar maartje@eventbranche.nl / lisanne@eventbranche.nl / sjoerd@eventbranche.nl

of

2. Maak als lid gebruik van de mogelijkheid om uw eigen 'nieuws' te uploaden. Dus gaan naar Nieuws Plaatsen en upload uw laatste evenement.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners