Vrachtwagen met led-schermen: handige oplossing voor evenementen

20-11-2018 - EVENEMENTENVERHUUR - De mooiste idee ontstaan vaak door het een met het ander te combineren: een vrachtwagen met ledschermen. Handig voor op evenementen, want naast video of live tv uitzendingen kunnen reclame-uitingen of eventinformatie op alle plekken waar te parkeren valt, simpel getoond worden.

Na de introductie van de Hummer Limousine heeft Bremer Media & Events zich opnieuw laten inspireren door een populair reclame item uit de Verenigde Staten en Japan. Daar is deze manier van reclame maken niet meer weg te denken uit het straatbeeld van bijvoorbeeld Las Vegas en Tokyo. Deze nieuwe manier om reclame te maken gaat ook Nederland veroveren, zegt Arno Bremer vanuit het kantoor in Capelle aan den IJssel. 'Nu breng je de reclame naar de mensen toe. Opvallen is hierbij het toverwoord. De consument kan niet om de boodschap heen.'

Speciaal voor deze ledwagens is een nieuw bedrijf opgezet onder de naam LEDOPWIELEN.NL De rijdende “reclame wagens” zijn voorzien van 2 led schermen van 3,5 breed x 2 meter hoog. De ledschermen hebben een pixelafstand van 4.81 mm waardoor de beeldkwaliteit optimaal is gewaarborgd ook op korte afstand van het scherm. De auto is voorzien van de nieuwste techniek evenals een super stille aggregaat welke de ledschermen voorziet van stroom, zodat al rijdend reclame kan worden gemaakt. Als moving billboard of als TV scherm bij evenementen zijn de wagens van LEDOPWIELEN.NL multifunctioneel in te zetten. 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. NFGD Audiovisueel

  De NFGD is het oudste audiovisuele bedrijf van Nederland en de meest flexibele partij om mee te werken als je...
 2. Intertent

  Intertent is een topspeler op het gebied van verhuur van tijdelijke accommodaties voor de meest uiteenlopende...
 3. Heman Verhuurservice

  Héman Horecaverhuur, het grootste assortiment voor elk evenement.
 4. David van Schie Party Rental

  David van Schie party rental is uw professionele leverancier van partyverhuurmaterialen.
 5. Accuraat Verhuur

  Onze uitstekende service in combinatie met jarenlange ervaring zorgt voor een hoge klanttevredenheid!

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners