Vrachtwagen met led-schermen: handige oplossing voor evenementen

20-11-2018 - EVENEMENTENVERHUUR - De mooiste idee ontstaan vaak door het een met het ander te combineren: een vrachtwagen met ledschermen. Handig voor op evenementen, want naast video of live tv uitzendingen kunnen reclame-uitingen of eventinformatie op alle plekken waar te parkeren valt, simpel getoond worden.

Na de introductie van de Hummer Limousine heeft Bremer Media & Events zich opnieuw laten inspireren door een populair reclame item uit de Verenigde Staten en Japan. Daar is deze manier van reclame maken niet meer weg te denken uit het straatbeeld van bijvoorbeeld Las Vegas en Tokyo. Deze nieuwe manier om reclame te maken gaat ook Nederland veroveren, zegt Arno Bremer vanuit het kantoor in Capelle aan den IJssel. 'Nu breng je de reclame naar de mensen toe. Opvallen is hierbij het toverwoord. De consument kan niet om de boodschap heen.'

Speciaal voor deze ledwagens is een nieuw bedrijf opgezet onder de naam LEDOPWIELEN.NL De rijdende “reclame wagens” zijn voorzien van 2 led schermen van 3,5 breed x 2 meter hoog. De ledschermen hebben een pixelafstand van 4.81 mm waardoor de beeldkwaliteit optimaal is gewaarborgd ook op korte afstand van het scherm. De auto is voorzien van de nieuwste techniek evenals een super stille aggregaat welke de ledschermen voorziet van stroom, zodat al rijdend reclame kan worden gemaakt. Als moving billboard of als TV scherm bij evenementen zijn de wagens van LEDOPWIELEN.NL multifunctioneel in te zetten. 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. VR Event Rent

  Virtual Reality ervaringen bij jouw op locatie!
 2. Verhuurbedrijf Zuid Holland

  Ja, met de inzet van (horeca)Verhuurbedrijf Zuid-Holland bent u in staat de verwachtingen van uw klant of uw gasten...
 3. Neptunus

  Neptunus is de onbetwiste expert als het gaat om tenten of tijdelijke accommodaties voor uw evenement
 4. Azavista

  Azavista verhelpt de ergernissen van zakelijke evenementprofessionals door te zorgen voor een efficiëntere...
 5. Arma Verhuur

  Arma is een oer Arnhems bedrijf dat al meer dan dertig jaar bestaat.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners