4 december 2007

Voorproeven aan de Chefs Table in Dorint

Rubrieken

Als aanloop naar het KerstGala met de uitreiking van de Grote Ondernemersprijs van Haarlemmermeer op vrijdag 14 december in het Dorint Hotel Amsterdam Airport heeft het organisatiecomité, het traditionele voorproeven aan de Chefs Table ondergaan.
v.l.n.r. René Jansen (directeur van MeerBusiness), Jan Visser (Chef-kok Dorint), Fred van der Wal (wijnadviseur van Vos & Partners), Milo Smits (Food & Beverage Manager) en Renée Bruyn (Manager Events Dorint).

Onder begeleiding van Dorint’s Chef-kok Jan Visser werd met veel enthousiasme een 5-gangen sterrendiner voorgeproefd. Aan de tafel in de keuken van het Dorint zaten: René Jansen (directeur van MeerBusiness), Fred van der Wal (wijnadviseur van Vos & Partners), Milo Smits (Food & Beverage Manager Dorint) en Renée Bruyn (Managers Evenst Dorint). Zij proefden het sterrendiner voor, zoals dat op de Gala-avond aan 300 directieleden van bedrijven zal worden gepresenteerd.