Als aanloop naar het KerstGala met de uitreiking van
de Grote Ondernemersprijs van Haarlemmermeer op vrijdag 14 december in het
Dorint Hotel Amsterdam Airport heeft het organisatiecomité, het traditionele
voorproeven aan de Chefs Table ondergaan.
v.l.n.r. René Jansen (directeur van MeerBusiness), Jan
Visser (Chef-kok Dorint), Fred van der Wal (wijnadviseur van Vos &
Partners), Milo Smits (Food & Beverage Manager) en Renée Bruyn (Manager
Events Dorint).
Onder begeleiding van Dorint’s Chef-kok Jan Visser werd met veel
enthousiasme een 5-gangen sterrendiner voorgeproefd. Aan de tafel in de keuken
van het Dorint zaten: René Jansen (directeur van MeerBusiness),
Fred van der Wal (wijnadviseur van Vos & Partners), Milo Smits (Food &
Beverage Manager Dorint) en Renée Bruyn (Managers Evenst Dorint). Zij proefden
het sterrendiner voor, zoals dat op de Gala-avond aan 300 directieleden van
bedrijven zal worden gepresenteerd.