Vier+cateraars+voor+Domtoren+Utrecht+door+groei+in+zakelijke+events
Nieuws

Vier cateraars voor Domtoren Utrecht door groei in zakelijke events

EVENEMENTENLOCATIE PARTYCATERING - Toerisme Utrecht, exploitant van Domtoren Utrecht, maakt vanaf heden een culinaire vernieuwingsslag door de samenwerking met maar liefst vier cateraars: Maison van den Boer, The Colour Kitchen Utrecht, De Reiger Catering en Food en Jazz & DJ’s.

 

 

'De Domtoren is de trots van de stad, een passie voor vele Utrechters', zegt Ronald Besemer, directeur van Toerisme Utrecht, 'onze cateraars zorgen en koken met een zelfde passie voor onze gasten'. Kenmerkend voor de cateraars is de betrokkenheid met de stad Utrecht en het maatschappelijke en creatieve karakter van de bedrijven. Allen bieden zij verrassende concepten aan, waarin veelal gebruik wordt gemaakt van streekproducten.

Belangstelling voor de Domtoren neemt in alle opzichten toe. Afgelopen jaren zijn de bezoekersaantallen gestegen naar 74.000 bezoekers in 2015. Ook neemt de zakelijk en particuliere verhuur van de Domtoren toe. Om te anticiperen op deze groeiende vraag, kiest de Domtoren voor grotere diversiteit in het aanbod van de cateraars.

De eeuwenoude Michaëlskapel is een unieke locatie voor ontvangsten en huwelijken. In deze kapel kan in een unieke, en bij uitstek Utrechtse, omgeving een diner, receptie of zakelijke ontvangst plaatsvinden. De kapel is ook geschikt als trouw- en evenementenlocatie. Daarnaast heeft de Domtoren de recentelijk vernieuwde Heukelomzaal ter beschikking voor zakelijke evenementen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.