Videonieuwsbrief E Impact vanaf BOE20 in Dortmund: de lancering van NEXTLIVE

31-01-2020 - VIDEONIEUWSBRIEF - In de samenwerking met Rene Pouwelse Advies Regie Productie maken we videonieuwsbrieven tijdens evenementen. Vorige editie live vanaf Festivak, dit keer vanuit de Messe Dortmund, tijdens #BOE20. Een speciale editie want op de beursvloer werd NEXTLIVEdcp.com gelanceerd. Het contentmarketingplatform voor de enorme Duitse eventindustrie. NEXTLIVE is ontstaan uit een samenwerking tussen EventBranche.nl en Laureamedia.

'Het was voor ons een ongelooflijke lancering. Ok, ons online platform NEXTLIVEdcp.com is nog niet volledig gevuld, maar dat zal in de komende weken gebeuren. Dat we een snaar geraakt hebben op de Duitse markt was vooral tijdens onze inhoudelijke sessies goed te zien: ons plenaire deel zat regelmatig bomvol. Het programma was dan ook echte trekker en het voorbeeld van welke content NEXTLIVE zal publiceren voor opdrachtgevers. Onder andere Colja Dams (VOK DAMS), Ulrike Tondorf (Bayer AG), Martin de Munnik (Neurensics) en Business Academy Ruhr spraken op ons kennispaviljoen. De steun van partners Cartoseat, Sound Solution, BOE20 en het zeer verrassende en verrukkelijke sushi-cateringconcept van Okinii zorgden voor een eerste lancering waar we trots op zijn', aldus Sandra Öngür, Hans Schriever, Robin van Leeuwen en Sjoerd Weikamp. In de E Impact samen met Rene Pouwelse tijdens BOE20 dan ook veel aandacht voor de lancering, inclusief een uitgebreid interview met neuromarketing-expert Martin de Munnik.

De eerste grote Duitse eventbedrijven hebben zich al verbonden aan het online platform. 'Het concept is simpel: NEXTLIVEdcp.com is vanaf moment 1 gericht op slechts 1 doelgroep: de opdrachtgever. Dus zal de redactie veel kennis, tips, expertise, cases, checklisten en do's en don'ts delen, aangevuld met de kennis en expertise van de branche-experts. Zo ontstaat een mediaplatform waar opdrachtgevers alle antwoorden vinden voor de vragen in hun organisatietraject. De content varieert daarbij van strategisch tot uitvoerend, zodat opdrachtgevers van alle kennisniveaus bij ons terecht kunnen. De gedeelde content van de experts uit de branche, wordt vervolgens gekoppeld aan de bedrijfspresentaties van de bedrijven waar zij werkzaam zijn', aldus het team van NEXTLIVE.

LET OP / ACHTUNG
Ook voor Nederlandse eventbedrijven bestaat de mogelijkheid om via ons platform NEXTLIVEdcp.com zichtbaar en vooral vindbaar te zijn in Duitsland. Er zijn complete contentmarketing-pakketten beschikbaar. Dus wilt u naast de vindbaarheid in Nederland via EventBRanche.nl en EvenementOrganiseren.nl ook markt veroveren in Duitsland, neem dan contact op met Hans Schriever, de man met vele jaren ervaring met het in de markt zetten van Nederlandse bedrijven in de Duitse markt

Hans Schriever
T: +49 211 749 567-89

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners