Video+van+eventbureau+gaat+viraal+online%3A+%27Dit+event+doen+we+met+17+miljoen+mensen%27
Nieuws

Video van eventbureau gaat viraal online: 'Dit event doen we met 17 miljoen mensen'

EVENEMENTENBUREAU - Minister President Rutte zei het al: 'De opgave waarvoor we staan is heel groot. We moeten dit echt met 17.000.000 mensen doen. Samen komen we de moeilijke periode te boven.' Het was voor Aaron Jansen van Bureau voor Evenementen de aanleiding voor een prachtige video die inmiddels viraal gaat online.

'Het zijn uitzonderlijke tijden. Onzekerheid, angst en verdeeldheid zijn momenteel de gemene deler. ‘Social distancing’ is noodzakelijk. Maar juist nu is de drang naar samenhang groot. Een verwarrende en pittig emotionele periode. Niets doen is geen optie', bedacht Aaron Jansen van Bureau voor Evenementen zich. 'Maar wat kun je doen als evenementenbureau? Wat kunnen we doen als je normaal gesproken altijd juist de kracht van live benut om een verhaal te vertellen. Om een boodschap te brengen?'

Dit moeten we met 17 miljoen mensen doen. Daar hoort een boodschap bij. Niet live, dus onze boodschap in een video'

Stay Home | Stay Safe | Take Care | LIFE = LIVE
'Normaal gesproken ons leven, ons vak, onze oplossing. Maar nu even niet. Normaal brengen wij een boodschap live. Normaal verbinden we mensen live. Normaal gesproken benadrukken we pijlers als trots, waardering en saamhorigheid. Live. Maar nu even niet. Daarom nu geen live maar een virtuele videoboodschap: Samen maken we het verschil. Met elkaar. Voor elkaar. Vergeet vooral niet waarvoor we het doen. Vergeet niet waar wij als klein land groot in zijn. Waar we als branche goed in zijn. Samen zijn we sterk. Take responsibility. We're all in this together. Take Care. 

Bekijk de video
Klik op de afbeelding hieronder. Geluid Aan. #SAMENTEGENCORONA

Take responsibility. Stay Safe. Take Care. Have Faith. We’re all in this together.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.