Verras+je+deelnemers+achter+hun+computer+met+de+Online+Event+Box
Nieuws

Verras je deelnemers achter hun computer met de Online Event Box

En daar zit je dan achter je computer. Online deelnemer aan een evenement. En ook al zijn de online concepten inmiddels indrukwekkend en komt de live beleving via de computer jouw werkkamer thuis of op kantoor binnen...er mist iets. En precies dat vult dat Online Event Box in.

De Online Event Box is een box die je voor je online event kan sturen naar de deelnemers met de standaard benodigdheden voor een event, zoals een blocknote en pen, wat te eten, wat te drinken en de mogelijkheid om nog sponsoritems zoals flyers of goodies aan toe te voegen. Dit alles wordt volledig gepersonaliseerd met het logo van het event op alle bedrukbare items.

"Door de Corona crisis kwam onze catering business bijna helemaal stil te liggen. We merkten dat er naast onze thuisbezorgservice ook vraag was naar mogelijkheden voor de online meetings. Toen hebben we dit concept bedacht. De eerste offertes zijn de deur al uit en de allereerste bestellingen zijn al binnen."

De voornaamste reden om een Online Event Box samen te stellen, is om ook van bij online event een tastbare herinnering mee te geven, zoals je natuurlijk bij een offline event vaak ook doet. Denk aan gepersonaliseerde items, zoals pennen en kladblokjes of andere goodies. En juist ook om extra engagement voor je online event te creëren. Bezoekers zullen bij tastbare items meer engagement ervaren om actief deel te nemen aan het online event.

De Online Event Box bestaat uit 3 onderdelen:

  • De Meeting Kit
  • De Lunch Kit
  • De Borrel Kit 


Meer weten over de Online Event Box? Lees het artikel Verras je deelnemers achter hun computer met de Online Event Box in ons online magazine over Online Events

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.