Veldeman+gaat+volledig+op+groen
Nieuws

Veldeman gaat volledig op groen

Ook verhuurder van tijdelijke accommodaties Veldeman Structure Solutions werkt hard aan haar verantwoord ondernemen.

'Duurzaam ondernemen is voor Veldeman Structure Solutions een absolute prioriteit. In het verleden werden op dit vlak reeds heel wat inspanningen geleverd. Door in het beleid aandacht te besteden aan zowel milieu-, sociale als economische aspecten wil Veldeman Structure Solutions haar groei, rendabiliteit en continuïteit verzekeren en tegelijkertijd haar ecologische voetafdruk tot een minimum beperken', laat Veldeman weten.

Onlangs ondertekende Veldeman Structure Solutions de verbintenis om binnen enkele maanden het ‘Charter milieu en duurzaam ondernemen Limburg’ te behalen. Hiermee engageert het bedrijf zich om een aantal concrete acties te ondernemen rond milieu en duurzaamheid. Veldeman maakte een lijst van aanpak:

- photovoltaïsche panelen op het dak geplaatst om hernieuwbare energie op te wekken
- energieverbruik verder beperken door in de productie een energiezuinige verwarmingsinstallatie op aardgas te plaatsen met recirculatie van warme lucht
- verlichting wprdt vervangen, niet enkel met het oog op efficiëntie, maar ook rekening houdende met het welzijn van de werknemers
- beperken en recycleren van afval. Niet alleen de PVC zeilen zullen volledig gerecycleerd worden, maar ook het tot een minimum beperkte verpakkingsafval, papierafval en afval van materialen.
- extra aandacht besteden aan de brandveiligheid en afzuiging van rook in de lasafdeling
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.