Van Eeden en World Forum organiseren evenement voor communicatieafdelingen

26-04-2010 - Initiatiefnemers Van Eeden Evenementen en het World Forum Den Haag hebben onlangs de tweede succesvolle editie van het evenement Kennis Maken, Kennis Delen georganiseerd.

De doelgroep van het evenement Kennis Maken Kennis Delen bestaat uit mensen die werkzaam zijn op een communicatieafdeling van een (semi-) overheidsinstantie of die vanuit een andere functie binnen de (semi-)overheid evenementen organiseren.

Het evenement
Kennis Maken, Kennis Delen bood een inhoudelijk platform waar de deelnemers kennis vergaarden en netwerkten met vakgenoten. 'Elke editie staat in het teken van een wisselend en actueel thema. Het thema van de tweede editie ‘Het Nieuwe werken’ bleek voor meer dan voldoende gespreksstof te zorgen bij de gasten. De doelgroep heeft hier op meerdere manieren mee te maken. Zij maken zelf gebruik van Het Nieuwe werken, maar zijn ook degene die erover communiceren binnen de organisaties. Voldoende ervaringen en kennis om te delen dus', aldus Diederick van Eeden.

Het Nieuwe werken
Spreker Paul Moers is als strateeg actief geweest binnen vele bedrijven. Bij Interpolis introduceerde hij de positionering van het bedrijf. Daar kwam hij ook in aanraking met ‘Het Nieuwe Werken’. Paul Moers ging de interactie aan met de deelnemers. Aan de hand van prikkelende voorbeelden liet hij zien hoe je tot innovatie komt en daagde hij de genodigden uit om de publieke sector ook als merk te zien en dit te implementeren in Het Nieuwe werken.

Na Paul Moers nam Erik Peekel van Ahaaa, the Actor Factory het programma over met een ‘Tafellakensessie’. In kleine groepen gingen de deelnemers dieper in op Het Nieuwe werken. In drie korte gespreksrondes werden verschillende aspecten uitgediept middels de mindmap methode. De ‘Tafellakensessie’ werd afgerond door een centrale samenvatting van alle groepen. Op deze manier werd de kennis over alle onderwerpen met de gasten gedeeld.

De Locaties
De bijeenkomst ging van start op de tweede etage van het World Forum te Den Haag. Na het serieuze gedeelte was het tijd om het kennis maken in de praktijk te brengen, tijdens een borrel en diner in de verrassende locatie Sociëteit De Vereeniging, in het hart van Den Haag. Boenk Catering verzorgde hier het diner.
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Olympisch Stadion Amsterdam

  Het Olympisch Stadion in Amsterdam is hét icoon van de Nederlandse Olympische sport en daarmee de juiste plek voor...
 2. IJzeren Man Strandpaviljoen

  Strand, kabbelend water, lounge terrassen, prachtige groene omgeving, IJzeren Man Vught is dé perfecte strandlocatie...
 3. Veldeman

  ‘Challenge our limits’: wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zoeken steeds naar de beste totaaloplossing op...
 4. Kinepolis

  Wil je van jouw event een succes maken? Val je graag op met originele relatiegeschenken? Of op zoek om jouw merk in...
 5. RAI Amsterdam. De ideale plek voor uw evenement

  Een evenement, vergadering of congres bij RAI Amsterdam is nog leuker met een bezoek aan de stad Amsterdam. Amsterdam...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners