Van droom tot realisatie: evenementenschip Blue Rhapsody vaart

05-07-2019 - EVENEMENTENLOCATIE SCHIP - De verwachtingen voor de eerste kennismaking met Blue Rhapsody waren hoog gespannen. Zeker nadat EventBranche.nl aan de wieg van het evenementenschip in de scheepswerf van Servië mee mocht kijken. Wat daar te zien was, de tekeningen, de visie en de grote hoeveelheden staal beloofden een waar eventwonder..

Op 1, 2 en 3 juli werd het geavanceerde evenementenschip aan een honderdtal genodigden gepresenteerd. EventBranche.nl sloot op 2 juli jongstleden aan voor de officiele opening, een opening met allure waarmee de nieuwe standaard voor varende locaties werd gezet. De gesprekken met de partners voor het magazine BLUE voorafgaande aan de opening onderstreepten al het exclusieve karakter van de varende eventlocatie: 'Weg van kade en kaders'. De toon die toen werd gezet voor het schip (van maar liefst 85 bij 11,5 meter) speciaal gebouwd voor het hosten van evenementen met ruimte tot zelfs 600 gasten, verdeeld over 3 niveaus, bleek verre van grootspraak. 

Lancering: een plaatje
Midden in de Biesbosch werden de genodigden via het water naar het evenemtenschip gebracht. Vanaf het eerste aanzicht maakt het schip indruk. De kaarsrechte boeg, de kenmerkende blauwe kleur en de transparantie van het immense schip komen midden in de Biesbosch nog meer tot hun recht.


Foto: Robert Aarts

Van het warme ontvangst, de cocktail op het topdeck; de aanwezigen kregen deze avond de mogelijkheden van Blue Rhapsody op een presenteerblaadje. Groots, modern, luxe en verleidelijk: dit werd beloofd en dit werd waargemaakt en doorgevoerd in alle sfeervolle lounges verdeeld over de 4 verdiepingen van het schip.

Foto: Robert Aarts

Tijdens een sit-down diner werden de aanwezigen meegenomen in het verhaal van de ondernemers, van droom tot realisatie. Het diner werd afgewisseld met spectaculair entertainment waarna een niveau hoger een dessert- schilderij van topchef en food-kunstenares Angélique Schmeinck gepresenteerd werd. Je ziet dat alles in en op het schip ontworpen is om evenementen tot zijn recht te laten komen. Rondlopend over het schip zie je de mogelijkheden voor gala's, lanceringevenementen maar ook personeelsevents met een groot feest. Het derde schip van rederij van Constant in Beweging is er één die indruk maakt. 

Meer informatie over Blue Rhapsody.
 

 


 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Libema

  Libéma biedt u vele zakelijke mogelijkheden bij haar ruim twintig locaties door heel Nederland, zoals bij...
 2. Wunderland Kalkar

  Welk feestje u ook te vieren heeft, ons professionele team helpt u er een geslaagd event van te maken. Of het nu voor...
 3. Veldeman

  ‘Challenge our limits’: wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zoeken steeds naar de beste totaaloplossing op...
 4. Intertent

  Intertent is een topspeler op het gebied van verhuur van tijdelijke accommodaties voor de meest uiteenlopende...
 5. Studio 21

  In no time een verpletterende (merk)beleving neerzetten? Dan ga je naar Studio 21! In een compleet verbouwde ronde...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners