Van+der+Most+opent+derde+Evenementenhal+in+Venray
Nieuws

Van der Most opent derde Evenementenhal in Venray

Naast de Evenementenhallen in Hardenberg en Gorinchem opent Evenementenhal nog dit jaar haar derde locatie in Nederland: Venray.

Gelegen aan de A73 zal het door Harry Maessen nieuw gebouwde, imposante complex nog dit jaar worden verbouwd en ingericht om te kunnen voldoen aan de eisen die Herman van der Most stelt aan de Evenementenhal.

Ook in Duitsland?
'De nieuwe locatie van 40.000 m2 moet eind 2010 de eerste vakbeurs kunnen herbergen. Door de aangegane samenwerking met Maessen weet van der Most met zijn concern nu echt een landelijke dekking voor zijn relationele vakbeurzen te realiseren. Niet alleen het zuid-oosten van Nederland kan nu ook op de Van der Most-wijze worden bediend, ook Duitsland (vliegveld Weeze ligt op 16 km afstand) en België liggen op steenworp afstand.
Hiermee wordt invulling gegeven aan de ambitie om geheel Nederland te kunnen bedienen. Dit naast de internationale ambitie, waar inmiddels door de eerste gesprekken met een Duitse partij ook een start mee is gemaakt', aldus de afdeling PR en Communicatie van Evenementenhal.

Maessen: 'Ik wil mijn onroerend goed tot waarde brengen. Doe dat met goede mensen, die weten waar ze het over hebben. Met deze nieuwe bestemming voeg ik ook nog eens waarde toe aan de omgeving van Venray.' Van der Most reageert: 'Een derde Evenementenhal past precies in de ambitie van ons bedrijf. Nu zijn we in staat landelijk vakbeurzen aan te bieden. Natuurlijk op basis van ons bekende concept. We zullen er voor zorgen dat ook in Venray iedere gast persoonlijk en gastvrij wordt ontvangen.'

Facts en figures
Evenementenhal Venray ligt aan de A73 en kent een inpandige oppervlakte van 28.000 m2 en 12.000 m2. Er is voldoende parkeergelegenheid en kent ook nog eens een onbebouwd evenemententerrein en een demonstratieterrein. Het Duitse vliegveld Weeze ligt op 16 km afstand en is snel te bereiken via de N270. België ligt op 60 km afstand. Het treinstation van Venray ligt op loopafstand van Evenementenhal Venray. Eind 2010 zal de eerste vakbeurs plaatsvinden en de planning voor 2011 ligt klaar. De beurstijden zijn van 14.00-22.00 uur, waardoor reizen tijdens de spits niet aan de orde is. Door de komst van Evenementenhal Venray kan Evenementenhal Gorinchem worden ontlast, de planning is daar niet meer rond te zetten en externe aanvragen zijn bijna niet te honoreren. 
 

>> meer nieuws over evenementenlocaties

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.