Van der Maarel lanceert vier stijlconcepten tijdens X-mas Inspiration borrel

08-11-2019 - Tijdens de ‘X-mas Inspiration borrel’ bij Lijm & Cultuur presenteerde Van der Maarel Eventstyling vier nieuwe concepten voor de aankomende kerstperiode. Indrukwekkende decoratieve objecten zweefden in de ruimtes en met veel enthousiasme maakten gasten foto’s van de verschillende stijlkamers.

Volgens Cees Van der Maarel is dit event van toegevoegde waarde om kennis mee te geven over de styling van een kerst event en het creëren van een unieke sfeerbeleving. Daarnaast is het belangrijk om de producten en creaties in het echt te laten zien en je relaties de sfeer zelf te laten ervaren. “Een foto geeft vaak niet de grootte en dynamiek van ons product weer, het gaat uiteindelijk toch om het gevoel wat je neerzet. Veel klanten waren positief verrast over de veelzijdigheid van ons bedrijf. Onze kracht zit echt in de totaalbeleving van meubilair, groen- en bloemdecoraties en de detaillering met accessoires en visuals. Het idee is om jaarlijks meerdere inspirationmeetings te organiseren waar wij onze kennis delen.  Wij hebben zoveel kennis en passie in huis en helpen graag kleine en grote opdrachtgevers met de styling van hun events,  Aldus Cees van der Maarel”.

Verschillende bedrijven waren aanwezig om de sfeer te proeven:

Van der Linde Catering, Lieke Poelman:
“Ik vond het heel inspirerend om de verschillende stijlen in het echt te zien, dat maakt het ook makkelijker om te verkopen. Je kunt de sfeer dan beter overbrengen bij je opdrachtgevers. Het is een verruiming in wat je kent en wat Van der Maarel doet. Het leukste vond ik het ornament in de lucht. Dit was heel gaaf en vooral vernieuwend. Echt een toevoeging aan de ruimte”!

Maison de Boer, Marieke van der Schaaf:
“Fantastisch! Heel inspirerend, heel divers en ik zie echt dingen die ik nog niet eerder heb gezien terwijl ik toch al behoorlijk lang meedraai bij ons bedrijf. Met name de verschillende stijlen die ik hier mag zien. Die spreken ons, mij en mijn collega Bert heel erg aan.”

Kon je er niet bij aanwezig zijn? Hou dan vooral onze Instagram en Facebook in de gaten voor  foto’s en inspiratie van het event en om op de hoogte te blijven van aankomende events.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Accuraat Verhuur

  Onze uitstekende service in combinatie met jarenlange ervaring zorgt voor een hoge klanttevredenheid!
 2. Omnivents, Avontuurlijk Evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!
 3. Bureau voor Evenementen

  Bureau voor evenementen is een nononsense evenementenbureau die haar tijd vooruit is. Het goede van traditionele...
 4. Evolution Dome Benelux

  AiRAUN INFLATABLES is de toonaangevende leverancier van opblaasbare structuren voor uw Bedrijfs Event,...
 5. Effectivents

  Effectivents verzorgt een verkorte opleiding eventmanagement en diverse trainingen en cursussen in eventmanagement...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners