Vacature: Spitz zoekt Senior Projectmanager en Adviseur Evenementen

01-12-2017 - SPITZ is een congres- en evenementenbureau in Den Haag met een gevestigde naam. Een begrip voor hen die een congres, seminar of evenement willen organiseren op een wijze die anders is. Betrokken, creatief en verrassend zijn goede typeringen voor ons bureau. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Senior Projectmanager Congressen & Evenementen en een Adviseur Evenementen.

Als Senior Projectmanager kun jij opdrachtgevers aan je binden omdat je snel, accuraat en inventief bent en  goed in kunt schatten met welke belangen hij/zij te maken hebben. Je kunt snel schakelen, het overzicht bewaren terwijl er talloze details op je afkomen. Je bent een aanpakker met humor die hoofd- en bijzaken weet te scheiden. Taalkundig ben je handig, je kunt goed in een team werken maar ook alleen. Je werkt volgens een redelijk vaste structuur maar begrijpt heel goed wanneer je daar vanaf kunt wijken. Je bent sociaal,  to-the-point, verantwoordelijk en slim.

>> Bekijk hier de vacature van Senior Projectmanager Congressen & Evenementen

Als Adviseur Evenementen kun jij vragen van een opdrachtgever vertalen naar een vorm, een concept. Je begrijpt dat een congres of een event een bijzondere communicatievorm is en dat de wijze waarop je daar vorm aangeeft alles te maken moet hebben met de gewenste uitkomst van zo’n dag(en). Dat jouw creatieve, vindingrijke en aansprekende concept daar echt verschil in kan maken. Je kunt het bedenken maar ook nog motiveren. Je kunt er over adviseren en het ook overtuigend presenteren. Maar je kunt nog meer. Je bent ook een aanpakker, een doorzetter en een oplosser. Je werkt graag samen in een team. Je steekt je handen uit te mouwen en je weet mensen aan je te binden. En dan weet je ook nog veel van social media.

>> Bekijk hier de vacature van Adviseur Evenementen

 


 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners