Utrechtse+evenementenlocatie+DeFabrique+wint+locatie+award
Persberichten

Utrechtse evenementenlocatie DeFabrique wint locatie award

Vrijdag 10 april won Utrechtse evenementenlocatie DeFabrique de Nationale Meeting Award in de categorie XXL. “Tijdens de rondleiding merkten we dat de ruimtes zijn ingesteld op technisch complexe en zeer unieke producties die voor het team heel normaal lijken”, aldus de jury.

Foto:  Proost op 1,5 meter afstand!

 

Beoordeling door vakjury
De vakjury zegt: “De website van deze locatie is waanzinnig goed ingericht. Het gesprek was heel goed voorbereid. Het team kijkt per event naar de behoeftes en denkt met alles mee. Tijdens de rondleiding merkten we dat de ruimtes zijn ingesteld op technisch complexe  en zeer unieke producties die voor het team heel normaal lijken. Alle ruimtes hebben hun eigen specifieke sfeer en thema, waardoor er veel mogelijkheden zijn. Het is bewonderenswaardig hoe een industriële locatie zo functioneel is aangepast. We vonden alle  drie dan ook dat dit de terechte winnaar is!” 
 


Over Nationale Meeting Award 
De Nationale Meeting Award is een onafhankelijke prijs die sinds 2016 wordt uitgereikt aan meeting- en evenementenlocaties in Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Een nominatie kun je via twee wegen verkrijgen: op basis van  gastervaring en ervaring van bezoekers of je wordt voorgedragen door geselecteerde expert uit de branche. DeFabrique werd genomineerd door experts. Vervolgens werd in drie rondes de winnaar bepaald.

Het  hele juryrapport lees je hier.

 

Positief bericht in rare tijden 
Salesmanager DeFabrique Lidia Bernaert: “Een telefoontje krijgen dat je genomineerd bent is al geweldig. Samen met het team, opdrachtgevers, partners en leveranciers zetten we ons dagelijks in het beste uit onszelf te halen. Als dat dan beloond wordt met een prijs, is dat echt fantastisch!” De prijsuitreiking bekijk je hier.


Over DeFabrique Evenementenlocatie
Beleving, maatwerk en innovatie komen samen in een 100 jaar oude fabriek met moderne faciliteiten. Op meer dan 10.000 M2 bieden 21 loodsen, silo’s en hallen ruimte aan 50 tot 3.500 bezoekers. Met stoere en karakteristieke ruimtes als basis zoek je samen met een ervaren team naar de succesformule voor jouw impactvolle evenement. DeFabrique biedt alle ruimte voor jouw perfecte evenement.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.