Update+event+11%3A+De+dertiende+editie+van+event+11+is+al+begonnen
Nieuws

Update event 11: De dertiende editie van event 11 is al begonnen

Uuuh?! Ja, de dertiende editie van de vakbeurs event, traditioneel op woensdag en donderdag in Jaarbeurs Utrecht is al volop in gang...

Naast de opbouwactiviteiten op locatie vliegen de tweets, sms-jes en e-mails tussen bezoekers, exposanten, sprekers en organisatie over de digitale snelweg. Uitnodigingen worden gemaild, teasers worden getweet en afspraken gereplyt.

Zangeres Do
Zo laat Boekentertainment.nl weten dat het gelukt is om de zangeres Do vast te leggen voor een optreden op On Stage op beide dagen. Het plein On Stage is dit jaar, in samenwerking met TOTAL-E eventsupplier, Boekentertainment.nl en 123Bedrijfsfeest, uitgevoerd in een eigentijdse, klassieke stijl. Chesterfields met een moderne twist, state-of the-art projectie in stijlvolle gouden omlijsting en ontspannende loungemuziek. Geniet op On Stage van een aangename netwerkomgeving.

Marc Liethof van Eventex, enthousiast over de goed gevulde beursvloer en het uitgebalanceerde informatieve programma, geeft op EventBranche.nl alvast een preview van de andere highlights van event 11.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.