Unieke tijden bieden unieke mogelijkheden

24-06-2020 - In het online magazine 'Locaties: RIVM-proof' nemen we een kijkje achter de schermen bij evenementenlocatie de Johan Cruijff Arena. Wat zijn de mogelijkheden nu de RIVM richtlijnen gehanteerd moeten worden? Dineren langs de lijn, een studio op de A-locatie. In de Johan Cruijff Arena zijn deze mogelijkheden nu realiseerbaar voor jouw bijeenkomst of event. Ongekende momenten op gepaste afstand. en welke unieke mogelijkheid doet zich aan?


Studio Arena


Op de Koninklijke Loge, het mooiste plekje in het stadion is “Studio ArenA” gebouwd. Deze livestream studio is samen met de vaste AV-partner AVEX gerealiseerd en biedt de mogelijkheid om je medewerkers en relaties live toe te spreken, te motiveren, inspireren of een inhoudelijke boodschap te verkondigen middels een webinar.  Dit uiteraard met het mooiste uitzicht op de grasmat van de ArenA!


Zakelijk Arena

 

Heb jij de Open Locatiedag gemist? In onderstaande video neemt één van de collega's van de Johan Cruijff Arena neemt je mee in een digitale tour door het congrescentrum, waarbij o.a. de Amsterdam '72 zaal, de hoofdtribune, Studio ArenA én de vernieuwde Sky Club Plus bezocht worden.

 


Bekijk hier het volledige artikel van de Johan Cruijff Arena:

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners