Uitvaartorganisatie+DELA+opent+rouw%2D%2C+trouw%2D+en+eventlocatie+in+Eindhoven%3A+DOMUSDELA
Nieuws

Uitvaartorganisatie DELA opent rouw-, trouw- en eventlocatie in Eindhoven: DOMUSDELA

Uitvaartorganisatie DELA nam twee jaar geleden de Paterskerk in Eindhoven, met bijbehorende historische gebouwen van complex Mariënhage, over van de Orde der Augustijnen en de gemeente Eindhoven. Na een grondige verbouwing is de locatie inmiddels geopend voor uiteenlopende evenementen; van vergaderingen en bruiloften tot rouwdiensten.

DELA, LBG Hotels en Hutten bundelden afgelopen voorjaar de krachten voor de herontwikkeling van kloostercomplex Mariënhage, met als doel het behoud van cultureel erfgoed en het creëren van een plek voor betekenisvolle ontmoetingen. Het resultaat is een eigentijdse eventlocatie met moderne eventfaciliteiten tot 2500 personen, een gastronomische brasserie en een luxe boutique hotel.

Alle monumenten op het complex zijn nieuw leven ingeblazen. Zo zijn de Paterskerk, het voormalige Augustinianum en de Studentenkapel volledig gemoderniseerd en gerestaureerd. De Paterskerk, met bijbehorende foyer, is nu geschikt voor evenementen tot 1000 personen. Voor kleinere groepen tot 150 personen is er De Kapel. Naast deze twee ceremoniehuizen zijn er nog eens vier kleinere eventruimtes voor vergaderingen, workshops en brainstormsessies. Eventpartner Hutten zorgt, naast de exploitatie van brasserie Rita, tijdens evenementen voor de culinaire invulling; wat garant staat voor smaakvolle gerechten op sterrenniveau. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdaagse bijeenkomsten te organiseren door te verblijven in het naastgelegen boutique Hotel Mariënwaard.

DELA en partners hebben met de opening van DOMUSDELA een plek gecreëerd waar alle facetten van het leven gevierd kunnen worden. Hierdoor zet de uitvaartcoöperatie een rijke traditie van ontmoeting, verdieping en verbinding voort op een bijzondere plek. 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.