Uitbreiding aanbod met 4 trainingen in Eventmanagement en opleiding De Event Expert

03-07-2019 - Effectivents verzorgt diverse trainingen in Eventmanagement en complete opleidingsarrangementen die je helpen je als event expert te profileren. Dit najaar hebben wij ons aanbod uitgebreid tot maarliefst 8 trainingen en 2 opleidingsarrangementen (A en B).

Organiseer je events en ben je op zoek naar manieren om dit efficiënter en effectiever te doen? Met meer innovatie en creativiteit? Wil je meer meer draagvlak intern creëren voor je plannen, de opkomst verbeteren en meer rendement halen uit je events? Bij Effectivents kun je naar leerbehoefte losse trainingen/modules boeken (1-2 dagen) tot een complete opleiding:

Verkorte Opleidingen: Allround Eventmanagement (A) & De Event Expert (B)

Ben je op zoek naar een korte maar complete opleiding eventmanagement? Een opleiding die enerzijds álle praktische aspecten die bij het organiseren van events komen kijken uitgebreid behandelt, maar tegelijkertijd zorgt voor een frisse blik op het vak, inspiratie en vernieuwende inzichten?

De Verkorte Opleiding Allround Eventmanagement (A) biedt je tal van tips, tools, checklists, handige formats, voorbeelden rechtstreeks uit de praktijk én concrete middelen om tot vernieuwende concepten en creativiteit te komen.

De Verkorte Opleiding De Event Expert (B) biedt een combinatie van verdiepingsmodules die je de tools in handen geven om jezelf naar in- of externe opdrachtgevers en collega’s als eventstrateeg te positioneren en een sterkere adviesrol in te nemen. Je leert daarnaast het pre eventengagement te optimaliseren, creatieve, activerende teksten te schrijven én events volgens de nieuwste inzichten vanuit neuroscience in te richten, met als doel de invloed op je doelgroep te vergroten. Na deze opleiding ben je bovendien niet beperkt tot de landsgrenzen; ook voor organiseren ‘op afstand’, met andere contracten én contacten biedt deze opleiding je handvatten om op terug te vallen. Voor deze opleiding zijn wij de samenwerking aangegaan met onder meer brancheboegbeelden Erik Peekel (Ahaaa! Bureau voor live communicatie) en Roger Scheurs (Loco Enzo).

Losse trainingen

Heb je een gerichte leerbehoefte of wil je een gerichte verdiepingsslag maken? Het aanbod bevat maarliefst 8 losse trainingen die elk ingaan op een specifiek onderdeel van Eventmanagement. De trainingen zijn:

* Profileren als Event Expert. Hoe zorg je ervoor dat je wordt gezien als Event Expert die durft te adviseren en draagvlak voor ideeën genereert bij in- of externe opdrachtgevers? Door Erik Peekel. (1dag)

* Organiseren in het Buitenland en Incentives. Organiseren in het buitenland, op afstand, in een andere cultuur met andere contacten en contracten, hoe doe je dat? Door Roger Schreurs. (1 dag)

* NeuroScience voor de Eventbranche. Loop voor in wat onze branche gaat veranderen! Nieuwe kennis over de werking van het brein maken dat we anders naar events moeten gaan kijken. Vind oplossingen voor hardnekkige eventuitdagingen door bewuster met beïnvloeding van het brein om te gaan. Door Dr. Daan de Raaf. (1 dag)

* Pre Eventengagement. Hoe zorg je ervoor dat het event al gaat leven in het voortraject? Hoe commit en (ver)bind je je (potentiële) eventdeelnemers op voorhand? En hoe schrijf je motiverend en activerend? (1 dag)

* Effectief Eventmanagement - organiseren van A tot Z. Structuur geven aan je event als project en de weg vinden in evenementenland. Met veel praktische tips, tools, checklists en trends. (2 dagen)

* Creatieve Eventconcepten - conceptdenken, het creëren van beleving en het creatieve proces bewust en optimaal vormgeven om tot baanbrekende ideeën te komen. (2 dagen)

* Meeting Design - Onder meer door middel van de inzet van het Event Canvas Model. Het programma zodanig bewust ontwerpen dat dit de doelgroep écht in beweging zet tijdens en na het event. (1 dag)

* Techniek? Help - Grip op eventtechniek. Wat zijn de techniektrends en - mogelijkheden en hoe kun je deze effectief inzetten. Leer AV inhuren, aansturen en foutgevoeligheid minimaliseren. (1 dag)

Kijk op www.effectiventstrainingen.nl voor de complete programma's, data en locaties.

Ook vind je hier tal van referenties van deelnemers die je voorgingen. Eerdere deelnemers typeren onze trainingen als ‘no-nonsense’, zeer toepasbaar, inspirerend en enthousiasmerend.

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners