Twee+derde+van+de+bedrijven+gaat+direct+weer+buitenshuis+organiseren+zodra+maatregelen+weg+zijn
Nieuws

Twee derde van de bedrijven gaat direct weer buitenshuis organiseren zodra maatregelen weg zijn

CORONA EVENEMENTEN OPDRACHTGEVERS - De grote vraag voor de branche van live communicatie en experience marketing, de zakelijke kant van de eventbranche, is straks: wat gaan opdrachtgevers doen als het virus op zijn retour is en zelfs als we weer veel meer mogen? Gaan ze dan weer buitenshuis evenementen organiseren en ontmoeten? Ja, zegt 2/3 in onze steekproef onder opdrachtgevers.

Mark Haagen van Buitenplaats Kameryck wees ons op deze essentiele vraag voor alle bedrijven in de zakelijke eventmarkt. 'Wanneer gaan die opdrachtgevers eigenlijk weer buitenshuis organiseren?' Een vraag die leidde tot een enquete.

'Vanuit onze transparantie en om de juist waarde aan deze steekproef te hangen: uiteindelijk vulde een kleine 50 opdrachtgevers het onderzoekje in. Dat maakt de uitkomsten zeker waardevol en een prima graadmeter, maar het is geen representatieve steekproef, dan hadden we aantalen moeten halen zoals bij onze eerdere crisismonitoren, waar enkele honderden bedrijven de tijd en moeite namen om anoniem hun gegevens achter te laten', aldus Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl. 'Hopelijk kun je er alsnog jouw voordeel mee doen.'

Dit is wat de opdrachtgevers lieten weten:

Klik op onderstaande cover voor een overzicht van de onderzoeksresultaten:

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.