Twee+bekende+gezichten+uit+de+eventwereld+beginnen+The+Golden+Tigers+marketingbureau
Persberichten

Twee bekende gezichten uit de eventwereld beginnen The Golden Tigers marketingbureau

Kersvers Amsterdams marketingbureau The Golden Tigers onderscheidt zich van andere agencies doordat zij alles aanbieden omtrent marketing. Voor zowel data-driven marketing als een nieuwe brand story ben je bij The Golden Tigers aan het goede adres.

De twee ervaren marketeers en oprichters Liv Stig en Michiel van Broeckhuysen zijn bekende gezichten in de Nederlandse evenementenbranche. Zij hebben hier de afgelopen 10 jaar solo en als duo zowel nationaal als internationaal voor multinationals als ID&T en ALDA de marketing verzorgd en aangestuurd. Onder andere de iconische festivals Amsterdam Open Air rondom Gaasperplas en Valhalla Festival in RAI Amsterdam hebben zij meerdere malen doen uitverkopen, maar ze hebben ook werk geleverd aan bijvoorbeeld Tomorrowland en andere bekende festivals. De afgelopen jaren zijn zij ook uitgeweken naar andere branches om hun portfolio te verbreden. Nu, met de komst van COVID-19 en het tijdelijk op slot gaan van de evenementenbranche was de tijd eindelijk rijp voor een eigen marketing agency.

The Golden Tigers gaan alles leveren tussen creatie en data. Complete strategieën, losse adviezen, maar ook zeker het implementeren en blijven onderhouden van alles omtrent marketing bij de klant. Van een killer marketingstrategie tot een in het detail strakke uitvoer. Deze slagkracht kunnen ze leveren doordat Liv haar tanden in de creatieve kant van de marketing bijt en Michiel specialist is in de strategische en datakant van het marketing-spectrum. 

“De marketingwereld is volledig data gedreven geworden en dat is natuurlijk een goede vooruitgang, maar vergeet niet om marketing ook leuk en sexy te houden. Marketing draait om het triggeren van gevoelens en emoties. De techniek maakt het makkelijker om te achterhalen wat de juiste tools daarbij zijn. De combinatie creëert loyale klanten.” – The Golden Tigers

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.