Trendwatcher+Andrea+Wiegman%3A+eventbranche+stop+nou+eens+met+trucjes%21
Nieuws

Trendwatcher Andrea Wiegman: eventbranche stop nou eens met trucjes!

Trendwatcher Andrea Wiegman weet maar al te goed wat er momenteel speelt in de evenementenbranche. Speciaal voor de Events&MICE trendguide brengt ze ons op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in evenementenland. 'Het draait om variatie en unieke ervaringen. Ga geen trucje herhalen.'

Foto: Mirjam Verdonk

Er is een hele rits aan verschillende trends die op dit moment in de evenementenbranche spelen, zo stelt Andrea Wiegman. De twee meest belangrijke ontwikkelingen zijn volgens haar technologie en menselijkheid. Ze zijn eigenlijk elkaars tegenovergestelden, maar hebben toch een sterke verbinding met elkaar? Het is bij het organiseren van evenementen de kunst om de juiste 'mix en match' tussen dit tweetal te vinden, zo meent de Amsterdamse. 

In het interview dat Wiegman had met de redactie van EventBranche.nl, geeft ze een uitgebreide mening over alle trends die momenteel spelen en hoe u hier als organisator het beste mee om kunt gaan. 

Meer over trends en andere ontwikkelingen in de evenementenbranche lezen? Zorg dan dat u de Events&MICE trendguide ontvangt! 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.