Train je medewerkers humor bij!

21-08-2019 - Er wordt weleens gezegd: "lachen is gezond". Lachen is niet alleen gezond, maar heeft ook nog een functie in onze hersenen. In de laatste decennia hebben neurologen kunnen vaststellen wat er in ons brein gebeurt wanneer er gelachen wordt. Uit deze onderzoeken blijkt dat lachen een reactie is op een leermoment. Wanneer er nieuwe verbindingen gemaakt worden in ons hoofd, dan lachen we omdat onze hersenen hormonen vrijmaken die ervoor zorgen dat de nieuwe kennis goed opgeslagen wordt.

Succes en humor zijn onlosmakelijk verbonden op de werkvloer. Humor op het werk kan een gespannen situatie verzachten, helpen bij het relativeren van zaken en een team hechter maken. Naast het beleven van uw eigen humor is ook het volgen van impulsen die we in het dagelijks leven vaak onderdrukken belangrijk tijdens de workshop ‘humor op het werk’.

Om deze reden heeft Het ComedyTeam besloten om zich volledig te richten op de lach. Workshops, roasts, comedyshows en hilarische spelprogramma’s zijn voorbeelden van leuke activiteiten om een lach te stimuleren voor, tijdens, of na werk. 

Het succes van humor op de werkplek is een serieuze zaak. Mino van Nassau, van Het ComedyTeam, is van mening dat mensen die van een grapje houden zaken beter kunnen relativeren, flexibel zijn, creatief zijn en goed met stress kunnen omgaan. Managers die om zichzelf of moeilijke situaties kunnen lachen, worden bovendien toegankelijker gevonden. 

Naast diverse comedy workshops doet Het ComedyTeam ook aan professionele comedyshows voor zowel bedrijven, feesten, festivals, beurzen, café’s en restaurants.

>> Lees ook: The Roast workshop, wie durft het aan?

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
LAATSTE KANS: 90 kennissessies, 4 eventpodia, gratis kaarten #TNE19

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. KNVB Campus

  De KNVB Campus is dé plek waar onze nationale selecties trainen en waar trainers worden opgeleid
 2. Effectivents

  Effectivents verzorgt een verkorte opleiding eventmanagement en diverse trainingen en cursussen in eventmanagement...
 3. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws. To...
 4. Tio University of Applied Sciences

  Wil jij ook evenementen organiseren? Word een talent in het organiseren van evenementen met de hbo-opleiding Hotel-...
 5. René Pouwelse Advies Regie Productie

  Advies, regie en productie op het gebied van evenementen en audiovisuele ondersteuning

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners