Topspeakers+wordt+hybride+sprekersbureau
Nieuws

Topspeakers wordt hybride sprekersbureau

SPREKERS EVENEMENT - Corona heeft invloed op de gehele branche, alleen voor het ene bedrijf is het effect groter dan de ander. De ene tak van eventsport kan nou eenmaal makkelijker schakelen en bewegen dan de ander. Wie in ieder geval snel en goed geschakeld heeft, is Topspeakers.nl. Het sprekersplatform zette een hybride model op, waar je met een abonnement onbeperkt seminars kunt volgen.

Ondernemer Jan Kramer van Topspeakers.nl haalde met zijn model zelfs de Telegraaf. 'Kramer nodigt inspirerende sprekers als Charles Groenhuijsen en Hans van Breukelen uit in de studio waar hij hun verhaal opneemt. Vanaf vier tientjes per maand kunnen geïnteresseerden deze gesprekken op Topspeakers.nl onbeperkt online bekijken. Elke maand hoopt Kramer tien tot vijftien nieuwe sprekers toe te voegen', aldus de Telegraaf, die het artikel plaatste in de serie Corona de Baas.

Het concept van Topspeakers ziet er als volgt uit: 

Seminars terugkijken

Bekijk alle opgenomen seminars van Topsprekers op een tijdstip dat het jou uitkomt. Bekijk ze allemaal! Maandelijks komen er nieuwe boeiende seminars bij, die je zullen inspireren.

Seminars 'live'  volgen

De 'live' seminars vinden plaats vanaf een studio met of zonder publiek. De seminars bijna zijn altijd interactief. Er kunnen direct vragen worden gesteld aan de spreker. Geen extra kosten uiteraard!

'Live' seminars bijwonen

Een paar keer per jaar worden er 'Live Seminars' georganiseerd in de gloednieuwe AFAS zaal in Leusden. De events zijn gratis voor jaarabonnees van Topspeakers.

 

Hoewel Kramer het concept is gestart om de coronatijd door te komen, verwacht hij dat het hybride model ook daarna aanslaat. Binnen twee weken kon Kramer honderd abonnees verwelkomen en meer dan veertig sprekers hebben inmiddels hun verhaal voor de camera gedaan. (De Telegraaf

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.