Topspeakers LIVE: Co-founder van The Ocean Cleanup en The Green Miles: Florian Dirkse

21-08-2019 - TOPSPEAKERS LIVE - Tijdens TopSpeakers LIVE, in samenwerking met AFAS en EventBranche.nl, komen 30 professionele topsprekers samen om jouw als eventmanager te inspireren. Je kunt hier kosteloos bij zijn op 7 oktober in Leusden

Topspreker Florian Dirkse trotseert alle wereldzeeën

Geen golf is te hoog en geen zee is te machtig. Topspreker en zeiler Florian Dirkse deinst nergens voor terug. Als co-founder van The Ocean Cleanup en The Green Miles heeft hij een missie om onze oceanen plastic vrij te krijgen. Op Topspeakers LIVE, dat mede door Eventbranche.nl en AFAS op 7 oktober wordt georganiseerd, zal Florian zijn opmerkelijke avonturen uiteen zetten. De presentatie van Florian en 30 andere inspirerende sprekers, kun je bekijken door je hier snel aan te melden.

Ook al is het windkracht 9 en en is het pikdonker op de woelige baren: zeilicoon Florian Dirkse geeft geen krimp. Hij is wel wat gewend sinds hij in 2 jaar tijd de wereld rond heeft gezeild. Zijn droom was altijd om de rommel op te ruimen waar hij met zijn boot door moest laveren. En zijn droom kwam uit. Samen met Boyan Slat startte hij The Ocean Cleanup en organiseerde hij crowdfunding campagnes om deze dure missie te financieren. Het lukte wonderbaarlijk allemaal. Veel financierders droegen het initiatief een warm hart toe en schaarden zich achter de wilde dromen van de 2 avonturiers. Vanaf 2015 geeft hij presentaties over zijn bevindingen en over de voortgang van dit prestige project. Uiteraard aangevuld met prachtige foto’s en professionele filmpjes.

Op Topspeakers LIVE laat hij het allemaal zien en kunnen alle vragen aan deze gepassioneerde zeiler worden gesteld.
Kosteloos aanmelden kan hier:

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners