Top 30 beste eventbureaus wereldwijd: Nederlands bureau op plek 6

19-07-2019 - Met de 14e editie voor de deur wordt BEA World (Best Event Awards World) terecht erkend als de belangrijkste internationale branche-erkenning; de beste kans voor evenementenbureaus om te schitteren op het wereldtoneel van evenementen en live communicatie. Een overzicht van de Bea World of Fame, samengesteld uit alle 320 bureaus die sinds 2006 hebben deelgenomen:

Deze ranglijst beloont instanties voor hun creativiteit, innovatieve aanpak, strategisch denken en impact, maar het erkent ook hun trouw door de jaren heen. De rangorde is gebaseerd op het totale aantal behaalde punten voor elke gewonnen prijs sinds de eerste Best Event Awards en toont alleen de agentschappen die nog steeds actief zijn:

Filmmaster Events: het beste evenementenbureau ter wereld
Filmmaster Events uit Italië wordt bevestigd als het meest bekroonde evenementenbureau, met in totaal maar liefst 58 onderscheidingen over 13 jaar, waaronder drie Grand Prix (2006, 2007 en 2017), een Iconic Event Award (2017) en de titel van Best Bea World Event Agency (2017).

Duitsland, Frankrijk, Portugal op plek 2 t/m5
Er zijn geen veranderingen in de ranglijst ten opzichte van vorig jaar voor de tweede, derde, vierde en vijfde plaats, bezet door respectievelijk Insglück Gesellschaft für Markeninszenierung uit Duitsland, Magic Garden uit Frankrijk, Desafio Global uit Portugal en Vok Dams Events & Live Marketing uit Duitsland.

XSAGA op plek 6 in wereldwijde ranglijst
De zesde plaats is voor het Nederlandse bureau Xsaga, die met drie plekken is gestegen in de ranglijst: 'Ons werk wordt al meer dan vijftien jaar erkend. Deze internationale prestatie inspireert en verplicht ons om onze klanten elke dag te verrassen, te verwonderen en te verbazen', zegt directeur Patrick Roubroeks.

JED Productions maakt grootste stijging: van 52 naar plek 12
Van de andere bureaus die zijn gestegen in de ranglijst, is de grootste sprong gemaakt door het Tsjechische bureau Jad Productions, die 40 posities heeft veroverd en van de 52e naar de 12e plek is gestegen. "We zijn zeer vereerd deel uit te maken van deze community. Het goede nieuws is dat onze creatieve honger nu is bewezen, het slechte nieuws is dat we het opnieuw en beter moeten doen. Hopelijk in samenwerking met sommigen van jullie", zegt Yemi A.D., oprichter en creatief directeur, namens het team van JAD Productions.

>> Bekijk hier de volledige top 30 beste evenementenbureaus wereldwijd!

                                                   OOK ERKEND WORDEN ALS EVENEMENTENBUREAU?
                                          GEEF JEZELF EEN KANS EN SCHRIJF JE IN VOOR BEA WORLD 2019! 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Artishock Events & Marketing

  Slingers ophangen kan iedereen, Artishock houdt zich bezig met het ontwikkelen van evenementen die (of dit nu voor...
 2. Bedrijfsentertainment.nl

  Samen met jou bepaalt ons team van specialisten de kern van het event zodat de juiste match tussen de doelgroep,...
 3. RAI Amsterdam. De ideale plek voor uw evenement

  Een evenement, vergadering of congres bij RAI Amsterdam is nog leuker met een bezoek aan de stad Amsterdam. Amsterdam...
 4. Kronenburg

  Zoekt u voor uw evenement of event een sprankelende Host of Hostess, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality...
 5. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws!

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners