Toch kerst vieren met collega's? Dat kan met het Drive Thru Kerstdiner

29-10-2020 - Een kerstdiner met collega’s of zakelijke relaties. Dit jaar anders dan anders, maar niet minder leuk wat ons betreft! Want met het Drive Thru Kerstdiner genieten uw medewerkers of relaties thuis van de heerlijke gerechten van de chef. En van het ophaalmoment maken we een klein (kerst)feestje op Buitenplaats Sparrendaal!

Het landhuis is helemaal in kerstsfeer, buiten branden vuurtjes, twinkelen de lampjes, de kerstmuziek staat aan en iedereen wordt voorzien van een winterse versnapering. Uw gasten worden (in hun auto) gastvrij onthaald en het thuismenu wordt feestelijk én persoonlijk overhandigd. Na een rondje op de rotonde van Sparrendaal rijden de gasten naar huis om thuis te genieten van een overheerlijk kerstdiner.

Hoe werkt het Drive Thru Kerstdiner concept?

1. We prikken met u een ophaalmoment op onze locatie Buitenplaats Sparrendaal.
Uw collega’s en zakelijke relaties kunnen op dat gekozen moment hun Thuis Kerstdiner ophalen.

2. De genodigden komen naar Buitenplaats Sparrendaal (gelegen op 3 minuten van de A12). Op het voorplein van het landhuis zorgen wij voor een feestelijk onthaal van uw gasten. De gasten blijven in de auto. U of de directie, manager of collega overhandigen met ons de Thuis Kerstdiners

3. De gasten rijden naar huis en gaan thuis met het kerstdiner aan de slag. Per gerecht hoeft iedereen slechts enkele minuten in de keuken te staan, alle ingrediënten zijn handig verpakt en we maken korte video’s, eventueel met de directie voor een extra persoonlijke touch, waarin we uitleg geven. Iedereen tovert in een handomdraai thuis een heerlijk diner op tafel.

4. Culinair genieten! Op afstand geniet iedereen van een heerlijk kerstmenu.
Eventueel kunnen de gasten via een hashtag foto’s en filmpjes met elkaar delen op social media. Zo genieten uw gasten veilig en toch samen van een kerstdiner.

Het Thuismenu

Het thuismenu bestaat uit 3 of 4 culinaire gangen en is inclusief brood, boter, een heerlijke amuse, friandises en een video-instructie van de chef. U kunt het thuismenu hiernaast uitbreiden met bijpassende wijnen, kindermenu’s en kerstpakketten met onze eigen producten (cider, gin en onze eigen bubbel).

Het Drive Thru Kerstthuismenu is te bestellen vanaf 20 boxen (2 personen per box). Wilt u een thuis-kerstdiner organiseren voor een kleiner gezelschap, of heeft u iets anders in gedachten, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

www.swijnenburg.com
info@swijnenburg.com
0343 20 60 00

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Studio 21

  In no time een verpletterende (merk)beleving neerzetten? Dan ga je naar Studio 21! In een compleet verbouwde ronde...
 2. Olympisch Stadion Amsterdam

  Het Olympisch Stadion in Amsterdam is hét icoon van de Nederlandse Olympische sport en daarmee de juiste plek voor...
 3. Tobacco Theater

  TOBACCO Theater, een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam.
 4. De Werkspoorkathedraal

  Industriële evenementenlocatie van maar liefst ± 5.500m2
 5. Landal GreenParks

  Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. Hier kunt u terecht voor al uw zakelijke...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners